Gdzie kupujecie doniczki?

Zastanawiasz się gdzie kupić rośliny, akcesoria ogrodowe, narzędzia? Tutaj znajdziesz opinie na temat poszczególnych produktów i sklepów, a także będziesz mógł porównać ceny i znaleźć okazję.

Moderator: wika001

Ogrodnik.Sklep
Początkujący
Początkujący

Re: Gdzie kupujecie doniczki?

Post autor: Ogrodnik.Sklep »

Również polecam zakupy online, gdzie znajdziecie szeroki wybór niezbędnych rzeczy do ogrodu w niższej cenie, zapraszamy również do nas :)

Kasiaa2006
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kasiaa2006 »

Ja kupiłam ostatnio tą donice z technorattanu : Obrazek i dla mnie super się prezentuje na tarasie!

mal-wina
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mal-wina »

To prawda że wybór donic na rynku jest ogromny. Mi od zawsze bardzo podobały się takie nietypowe, masywne i najlepiej betonowe :) Rozglądałam się nawet ostatnio za takimi i trafiłam na fajną ofertę z firmy konarch. Myślę, że super będą się prezentować na tarasie. Co sądzicie ?

Ekspand_pl
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Ekspand_pl »

W zasadzie nie mam jednego sklepu w którym zamawiam doniczki, szukam zarówno w tych internetowych jak i stacjonarnych i wybieram te które mi się spodobają. Bardzo lubię te większe donice ozdobne :)

socal
Początkujący
Początkujący

Post autor: socal »

Internet jest pełen doniczek i nie trzeba się wysilać żeby znaleźć coś sensownego. Ja nawet ubezpieczyłem swoje e-transakcje w banku Raiffeisen bo żona mówi że ostatnio niebezpiecznie dużo kupuję. :D

Izorbit
Początkujący
Początkujący

Post autor: Izorbit »

Tak dodatkowo w internecie możemy spotkać się ze sporym wyborem tych donic i możemy sobie kupić rodzaj jaki chcemy ja do domu zawsze wybieram donice kompozytowe bo są ładne do wnętrz i można je fajnie dopasować.

Gre_en
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gre_en »

Polecam kupować u producentów donic - wiadomo, że będą bardzo dobrze wykonane i wyjątkowe :) Poza tym jest opcja wykonania donic na wymiar, co moim zdaniem jest bardzo przydatne.

BioArt
Aktywny
Aktywny

Post autor: BioArt »

Zdecydowanie w dobrych sklepach internetowych, chociaż tutaj wiadomo że wiele zależy od Twoich potrzeb jak i gustu, pomysłu jaki posiadasz na dekorację ogrodu :)

Zami
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Zami »

Ja najczęściej zamawiam doniczki przez internet bo wybór jest największy a ceny nie odstraszaja. Dzisiaj trafiłam na nowoczesną, asymetryczną donicę z Obrazek i zastanawiam się nad zamówieniem jej na taras. Myślęm ze prezentowalaby się tam świetnie.

BioArt
Aktywny
Aktywny

Post autor: BioArt »

Teraz jesienią tym bardziej warto a nawet trzeba poszukać donic oraz akcesoriów do wyposażenia, urządzenia ogrodu, ponieważ znajdziemy niższe ceny i promocje, chętnie pomożemy podczas wyboru :)

MAAR95
Początkujący
Początkujący

Post autor: MAAR95 »

Skrzynki mogą służyć jako doniczki i osłony doniczek , polecam na allegro

fariusz32
Początkujący
Początkujący

Post autor: fariusz32 »

Ja zazwyczaj doniczki kupuję na allegro.Zawsze te doniczki są bardzo dobre i każdemu z mojej rodziny one się podobają.

karna
Aktywny
Aktywny

Post autor: karna »

Mi się podobają w ogrodzie betonowe donice. Tylko one drogie.

Awatar użytkownika
Nowa.K
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Nowa.K »

Wszystko zależy od tego, czego się szuka, my szukaliśmy prostych form, bez przepychu, bez jakichś ozdobników i w końcu znaleźliśmy. Lechuza niedługo wypełni cały nasz dom i do tego jeszcze taras, bo tam też planujemy wielkie zmiany :P Większość produktów można znaleźć tutaj qdecor.pl więc z ich dostępnością nie ma raczej problemów :D

darekfikus
Początkujący
Początkujący

Post autor: darekfikus »

Witam,

znalazłem taką ofertę donic/skrzyń kwiatowych co sądzicie o takim rozwiązaniu? Nie są to tanie rzeczy, ale chciałbym sprawić żonie niespodziankę.
Załączniki
flower box-3.jpg
flower box-3.jpg (88.14 KiB) Przejrzano 2267 razy

ODPOWIEDZ