Gdzie kupujecie doniczki?
Moderator: wika001
-
- Początkujący
Re: Gdzie kupujecie doniczki?
Również polecam zakupy online, gdzie znajdziecie szeroki wybór niezbędnych rzeczy do ogrodu w niższej cenie, zapraszamy również do nas 

-
- Początkujący
Ja kupiłam ostatnio tą donice z technorattanu :
i dla mnie super się prezentuje na tarasie!

To prawda że wybór donic na rynku jest ogromny. Mi od zawsze bardzo podobały się takie nietypowe, masywne i najlepiej betonowe
Rozglądałam się nawet ostatnio za takimi i trafiłam na fajną ofertę z firmy konarch. Myślę, że super będą się prezentować na tarasie. Co sądzicie ?

-
- Zainteresowany
W zasadzie nie mam jednego sklepu w którym zamawiam doniczki, szukam zarówno w tych internetowych jak i stacjonarnych i wybieram te które mi się spodobają. Bardzo lubię te większe donice ozdobne 

Internet jest pełen doniczek i nie trzeba się wysilać żeby znaleźć coś sensownego. Ja nawet ubezpieczyłem swoje e-transakcje w banku Raiffeisen bo żona mówi że ostatnio niebezpiecznie dużo kupuję. 

Tak dodatkowo w internecie możemy spotkać się ze sporym wyborem tych donic i możemy sobie kupić rodzaj jaki chcemy ja do domu zawsze wybieram donice kompozytowe bo są ładne do wnętrz i można je fajnie dopasować.
Polecam kupować u producentów donic - wiadomo, że będą bardzo dobrze wykonane i wyjątkowe
Poza tym jest opcja wykonania donic na wymiar, co moim zdaniem jest bardzo przydatne.

Zdecydowanie w dobrych sklepach internetowych, chociaż tutaj wiadomo że wiele zależy od Twoich potrzeb jak i gustu, pomysłu jaki posiadasz na dekorację ogrodu 

Ja najczęściej zamawiam doniczki przez internet bo wybór jest największy a ceny nie odstraszaja. Dzisiaj trafiłam na nowoczesną, asymetryczną donicę z
i zastanawiam się nad zamówieniem jej na taras. Myślęm ze prezentowalaby się tam świetnie.

Teraz jesienią tym bardziej warto a nawet trzeba poszukać donic oraz akcesoriów do wyposażenia, urządzenia ogrodu, ponieważ znajdziemy niższe ceny i promocje, chętnie pomożemy podczas wyboru 

Skrzynki mogą służyć jako doniczki i osłony doniczek , polecam na allegro
Ja zazwyczaj doniczki kupuję na allegro.Zawsze te doniczki są bardzo dobre i każdemu z mojej rodziny one się podobają.
Mi się podobają w ogrodzie betonowe donice. Tylko one drogie.
Wszystko zależy od tego, czego się szuka, my szukaliśmy prostych form, bez przepychu, bez jakichś ozdobników i w końcu znaleźliśmy. Lechuza niedługo wypełni cały nasz dom i do tego jeszcze taras, bo tam też planujemy wielkie zmiany
Większość produktów można znaleźć tutaj qdecor.pl więc z ich dostępnością nie ma raczej problemów 

-
- Początkujący
Witam,
znalazłem taką ofertę donic/skrzyń kwiatowych co sądzicie o takim rozwiązaniu? Nie są to tanie rzeczy, ale chciałbym sprawić żonie niespodziankę.
znalazłem taką ofertę donic/skrzyń kwiatowych co sądzicie o takim rozwiązaniu? Nie są to tanie rzeczy, ale chciałbym sprawić żonie niespodziankę.
- Załączniki
-
- flower box-3.jpg (88.14 KiB) Przejrzano 2261 razy