Gdzie kupujecie doniczki?
Moderator: wika001
- 
				Ogrodnik.Sklep
- Początkujący 
Re: Gdzie kupujecie doniczki?
Również polecam zakupy online, gdzie znajdziecie szeroki wybór niezbędnych rzeczy do ogrodu w niższej cenie, zapraszamy również do nas 

- 
				Kasiaa2006
- Początkujący 
Ja kupiłam ostatnio tą donice z technorattanu :  i dla mnie super się prezentuje na tarasie!
  i dla mnie super się prezentuje na tarasie!

i dla mnie super się prezentuje na tarasie!
  i dla mnie super się prezentuje na tarasie!Re: Gdzie kupujecie doniczki?
To prawda że wybór donic na rynku jest ogromny. Mi od zawsze bardzo podobały się takie nietypowe, masywne i najlepiej betonowe  Rozglądałam się nawet ostatnio za takimi i trafiłam na fajną ofertę z firmy konarch.  Myślę, że super będą się prezentować na tarasie. Co sądzicie ?
 Rozglądałam się nawet ostatnio za takimi i trafiłam na fajną ofertę z firmy konarch.  Myślę, że super będą się prezentować na tarasie. Co sądzicie ?

Rozglądałam się nawet ostatnio za takimi i trafiłam na fajną ofertę z firmy konarch.  Myślę, że super będą się prezentować na tarasie. Co sądzicie ?
 Rozglądałam się nawet ostatnio za takimi i trafiłam na fajną ofertę z firmy konarch.  Myślę, że super będą się prezentować na tarasie. Co sądzicie ?- 
				Ekspand_pl
- Zainteresowany 
W zasadzie nie mam jednego sklepu w którym zamawiam doniczki, szukam zarówno w tych internetowych jak i stacjonarnych i wybieram te które mi się spodobają. Bardzo lubię te większe donice ozdobne 

Internet jest pełen doniczek i nie trzeba się wysilać żeby znaleźć coś sensownego. Ja nawet ubezpieczyłem swoje e-transakcje w banku Raiffeisen bo żona mówi że ostatnio niebezpiecznie dużo kupuję.  

Tak dodatkowo w internecie możemy spotkać się ze sporym wyborem tych donic i możemy sobie kupić rodzaj jaki chcemy ja do domu zawsze wybieram donice kompozytowe bo są ładne do wnętrz i można je fajnie dopasować.

Polecam kupować u producentów donic - wiadomo, że będą bardzo dobrze wykonane i wyjątkowe  Poza tym jest opcja wykonania donic na wymiar, co moim zdaniem jest bardzo przydatne.
 Poza tym jest opcja wykonania donic na wymiar, co moim zdaniem jest bardzo przydatne.

Poza tym jest opcja wykonania donic na wymiar, co moim zdaniem jest bardzo przydatne.
 Poza tym jest opcja wykonania donic na wymiar, co moim zdaniem jest bardzo przydatne.Re: Gdzie kupujecie doniczki?
Zdecydowanie w dobrych sklepach internetowych, chociaż tutaj wiadomo że wiele zależy od Twoich potrzeb jak i gustu, pomysłu jaki posiadasz na dekorację ogrodu 

Ja najczęściej zamawiam doniczki przez internet bo wybór jest największy a ceny nie odstraszaja.  Dzisiaj trafiłam na nowoczesną, asymetryczną donicę z  i zastanawiam się nad zamówieniem jej na taras. Myślęm ze prezentowalaby się tam świetnie.
 i zastanawiam się nad zamówieniem jej na taras. Myślęm ze prezentowalaby się tam świetnie.

i zastanawiam się nad zamówieniem jej na taras. Myślęm ze prezentowalaby się tam świetnie.
 i zastanawiam się nad zamówieniem jej na taras. Myślęm ze prezentowalaby się tam świetnie.Re: Gdzie kupujecie doniczki?
Teraz jesienią tym bardziej warto a nawet trzeba poszukać donic oraz akcesoriów do wyposażenia, urządzenia ogrodu, ponieważ znajdziemy niższe ceny i promocje, chętnie pomożemy podczas wyboru 

Skrzynki mogą służyć jako doniczki i osłony doniczek , polecam na allegro

Ja zazwyczaj doniczki kupuję na allegro.Zawsze te doniczki są bardzo dobre i każdemu z mojej rodziny one się podobają.

Mi się podobają w ogrodzie betonowe donice. Tylko one drogie.

Wszystko zależy od tego, czego się szuka, my szukaliśmy prostych form, bez przepychu, bez jakichś ozdobników i w końcu znaleźliśmy. Lechuza niedługo wypełni cały nasz dom i do tego jeszcze taras, bo tam też planujemy wielkie zmiany  Większość produktów można znaleźć tutaj qdecor.pl więc z ich dostępnością nie ma raczej problemów
 Większość produktów można znaleźć tutaj qdecor.pl więc z ich dostępnością nie ma raczej problemów 

Większość produktów można znaleźć tutaj qdecor.pl więc z ich dostępnością nie ma raczej problemów
- 
				darekfikus
- Początkujący 
Witam,
znalazłem taką ofertę donic/skrzyń kwiatowych co sądzicie o takim rozwiązaniu? Nie są to tanie rzeczy, ale chciałbym sprawić żonie niespodziankę.

znalazłem taką ofertę donic/skrzyń kwiatowych co sądzicie o takim rozwiązaniu? Nie są to tanie rzeczy, ale chciałbym sprawić żonie niespodziankę.
- Załączniki
- 

- flower box-3.jpg (88.14 KiB) Przejrzano 2509 razy