Witam, chciałabym podzielić się bardzo ciekawym i sprawdzonym przepisem, dobrym również dla wegetarian (pod warunkiem, że jedzą jajka)
Oto przepis:
Seler i cebulę trzemy na tarce, ale niezbyt drobno. Dodajemy wodę, przyprawy, rozdrobniony czosnek i margarynę, gotujemy na małym ogniu 1 godz. Do zimnej masy dodajemy jajka i bułkę tartą, dobrze wyrabiamy. Foremkę wysmarowaną tłuszczem i wysypana bułką tartą, nakładamy masę i pieczemy 1,5 godz. w temp.180-190 stop.
Pasztet jest wyśmienity.
Pasztet z selera
Moderator: wika001
Re: Pasztet z selera
OOO całkiem ciekawe chyba wyprobuje
jak zrobię to podzielę się doświadczeniami 
Re: Pasztet z selera
Ja już zrobiłam i wyszedł na prawdę wyśmienity, polecam
Może jeszcze ktoś podzieli się jakimiś ciekawymi przepisami na dania jarskie?
Aga
Może jeszcze ktoś podzieli się jakimiś ciekawymi przepisami na dania jarskie?
Aga
