Moderator: wika001
A tu możesz się nieco zdziwić. Mając nawet najlepszej jakości kostkę to bez dobrego podwykonawcy ani rusz, chyba, że sam ją sobie ułożysz. Jak nie wybierz się dobrego wykonawcy i spartaczy nam robotę to wzór z kostki szybko się rozejdzie, a krzywo ułożona kostka w końcu popęka. Ja bym mogła polecić ten ranking z ponad 1 000 wykonawcami z całej Polski. Lepiej sprawdzić dwa razy i dobrze wybrać, niż musieć płacić drugi raz jak wykonawca popsuje robotę.Akurat firma to ostatnia rzecz na jaką zwracam uwagę, głównie starajmy się celować w jak najlepszą jakość kostki oraz wybrać taki wzór który będzie nam się podobał, to moim zdaniem dosyć ważna kwestia.
Np. ped-bruk w Skierniewicach. Sprzedają i układają kostkę. Ceny w granicach rozsądku.Jestem w trakcie planowania położenia kostki brukowej, ale nie takiej drobnej, ale wyglądającej jak z dużych prostokątnych płyt. Na swojej działce maksymalną powierzchnią, na jakiej mogę położyć kostkę to 40%. Gdzie kupić dobrej jakości kostkę (sklepy stacjonarne, internetowe) w przystępnej cenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 5 gości