Pozdrawiam.
Pochodnie na ogród.
Moderator: wika001
Pochodnie na ogród.
Jak w temacie. Korzystacie z pochodni w letnim sezonie? Sam zakupiłem jakiś czas temu pochodnie bambusowe z "buteleczkami" na knot i olej parafinowy. W tym sezonie myślę o czymś podobnym, ale może lepiej wykonanym - widziałem np. na allegro pochodnie stalowe. Nie ukrywam, że przy imprezach ogrodowych, pochodnie tworzą fajny klimat
. Czekam na wasze wypowiedzi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- GREEN GARDEN
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Pochodnie na ogród.
Zastanów się czy będą na tyle pasować do twojego ogrodu. Ja u siebie mam bambusowe i bardziej mi pasuje do mojego ogrodu który mam w stylu japońskim, a stalowe które widziałem nie podobały mi się więc od ciebie to zależy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- GREEN GARDEN
- Początkujący

- Kontakt:
Zastanów się czy będą na tyle pasować do twojego ogrodu. Ja u siebie mam bambusowe i bardziej mi pasuje do mojego ogrodu który mam w stylu japońskim, a stalowe które widziałem nie podobały mi się więc od ciebie to zależy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja po mimo tego że nie mam ogrodu w stylu japońskim mam bambusowe pochodnie i wyglądają świetnie. Metalowe widziałam u sąsiadów i też źle nie wyglądają.
Ja po mimo tego że nie mam ogrodu w stylu japońskim mam bambusowe pochodnie i wyglądają świetnie. Metalowe widziałem u sąsiadów i też źle nie wyglądają.
- GREEN GARDEN
- Początkujący

- Kontakt:
O metalowe musisz dbać, a o bambusowe nawet jak nie dbasz to przez cały czas dobrze wyglądają.
Post już wiekowy, ale może innym się przyda. Sama mam ma ogrodzie pochodnie metalowe - z jednej strony tarasu wykonane jakby z drutów z pojemnikiem na górze a z drugiej nierdzewne matowe (komponują mi się z barierą). Klimat w letnie wieczory super. Kupiłam na http://ilprimo.pl Super wzory.
Post już wiekowy, ale może innym się przyda. Sama mam ma ogrodzie pochodnie metalowe - z jednej strony tarasu wykonane jakby z drutów z pojemnikiem na górze a z drugiej nierdzewne matowe (komponują mi się z barierą). Klimat w letnie wieczory super. Kupiłam na http://ilprimo.pl Super wzory.
- -KAMI-
- Początkujący

- Kontakt:
Ja z kolei polecam trochę większe "pochodnie"
A mianowicie kominki ogrodowe - mogą być w formie lamp.

Pozdrawiam ogniście! 
- -KAMI-
- Początkujący

- Kontakt:
Ja z kolei polecam trochę większe "pochodnie"
A mianowicie kominki ogrodowe - mogą być w formie lamp.

Pozdrawiam ogniście! 
I na pewno te "pochodnie", czyli biokominki, o których pisała Kami, przetrwają dużo dłużej niż jeden sezon, więc rozwiąże to problem szukania oświetlenia co roku 
Jako dystrybutor biokominków z całego świata dostarczamy unikalny klimat i ciepło do Twojego domu, ogrodu, biura, hotelu lub restauracji.
fajnie to wyglada, jak w koncu zbuduje sobie kamienny grill to na pewno zainwestuje w te pochodnie 
W lato to jedna z głównych atrakcji 
Odświeżam wątek. Poszukuję informacji w temachie pochodnie ogrodowe i opniii na ich temat - ile się palą, czy macie jakieś, które polecacie. Poszukuję od ustrojenia ganka w ogrodzie na małe party. Bardzo proszę o pomoc