Rady i opinie na temat oświetlenia ogrodu. Jakie lampy wybrać? Czym oświetlić elewację? Czy kupić lampy solarne? Informacje na temat różnych typów oświetlenia, ich aranżacji i wydajności.
Jak w temacie. Korzystacie z pochodni w letnim sezonie? Sam zakupiłem jakiś czas temu pochodnie bambusowe z "buteleczkami" na knot i olej parafinowy. W tym sezonie myślę o czymś podobnym, ale może lepiej wykonanym - widziałem np. na allegro pochodnie stalowe. Nie ukrywam, że przy imprezach ogrodowych, pochodnie tworzą fajny klimat . Czekam na wasze wypowiedzi.
Zastanów się czy będą na tyle pasować do twojego ogrodu. Ja u siebie mam bambusowe i bardziej mi pasuje do mojego ogrodu który mam w stylu japońskim, a stalowe które widziałem nie podobały mi się więc od ciebie to zależy.
Pozdrawiam
Zastanów się czy będą na tyle pasować do twojego ogrodu. Ja u siebie mam bambusowe i bardziej mi pasuje do mojego ogrodu który mam w stylu japońskim, a stalowe które widziałem nie podobały mi się więc od ciebie to zależy.
Pozdrawiam
Ja po mimo tego że nie mam ogrodu w stylu japońskim mam bambusowe pochodnie i wyglądają świetnie. Metalowe widziałam u sąsiadów i też źle nie wyglądają.
Ja po mimo tego że nie mam ogrodu w stylu japońskim mam bambusowe pochodnie i wyglądają świetnie. Metalowe widziałem u sąsiadów i też źle nie wyglądają.
Post już wiekowy, ale może innym się przyda. Sama mam ma ogrodzie pochodnie metalowe - z jednej strony tarasu wykonane jakby z drutów z pojemnikiem na górze a z drugiej nierdzewne matowe (komponują mi się z barierą). Klimat w letnie wieczory super. Kupiłam na http://ilprimo.pl Super wzory.
Post już wiekowy, ale może innym się przyda. Sama mam ma ogrodzie pochodnie metalowe - z jednej strony tarasu wykonane jakby z drutów z pojemnikiem na górze a z drugiej nierdzewne matowe (komponują mi się z barierą). Klimat w letnie wieczory super. Kupiłam na http://ilprimo.pl Super wzory.
I na pewno te "pochodnie", czyli biokominki, o których pisała Kami, przetrwają dużo dłużej niż jeden sezon, więc rozwiąże to problem szukania oświetlenia co roku
Jako dystrybutor biokominków z całego świata dostarczamy unikalny klimat i ciepło do Twojego domu, ogrodu, biura, hotelu lub restauracji.
Odświeżam wątek. Poszukuję informacji w temachie pochodnie ogrodowe i opniii na ich temat - ile się palą, czy macie jakieś, które polecacie. Poszukuję od ustrojenia ganka w ogrodzie na małe party. Bardzo proszę o pomoc