Półki na przetwory
Moderator: wika001
Półki na przetwory
Udało nam się wygospodarować w kuchni niedużą skrytkę między innymi właśnie na domowe przetwory.
Co myślicie o tym, żeby wstawić tam taki plastikowy regał, jak np. coś takiego jak ma PanMajster?
Sprawdzi się takie rozwiązanie czy może lepiej byłoby zainstalować kilka półek na słoiki?
Co myślicie o tym, żeby wstawić tam taki plastikowy regał, jak np. coś takiego jak ma PanMajster?
Sprawdzi się takie rozwiązanie czy może lepiej byłoby zainstalować kilka półek na słoiki?
-
- Początkujący
- Posty: 4
- Rejestracja: 19 wrz 2014, 14:43
Re: Półki na przetwory
Wydaje mi się że sprawdzi się idealnie. Ja mam takie półki z drewna i też jest to świetne rozwiązanie.
Re: Półki na przetwory
Fajne, na pewno b edze ok
Re: Półki na przetwory
Ja poszłabym w drewno. Ma lepszy klimat!
Re: Półki na przetwory
Ja też wolę drewno. Mi stolarz za nieduże pieniądze zrobił bardzo ładne półki.
- wagner-kasia
- Zainteresowany
- Posty: 63
- Rejestracja: 17 cze 2015, 13:59
Re: Półki na przetwory
Plastikowy może nie wytrzymać. Zauważ, że mają one ograniczone obciążenie. Zapełnione słoiki ważą sporo. Szkoda by było zmarnować tyle dobrego jedzenia gdyby regał się zarwał. Proponuję kupić regały metalowe np. z http://gobiwroclaw.pl/oferta/regaly-metalowe.html gdzie możesz pomieścić dużo więcej weków. Ja kupowałam takie regały do spiżarni i jestem bardzo zadowolona już od kilku lat użytkowania 

Re: Półki na przetwory
dokładnie, plastikowe półki moga nie wytrzymać dużej ilości słoików. Wybrałabym drewniane
Re: Półki na przetwory
Ciekawy temat
Drewno jest jakimś rozwiązaniem, ale regały metalowe są niesamowicie wytrzymałe i służą, długie, długie lata 


Re: Półki na przetwory
Ja bym z pewnością wybrała półki metalowe. Jednak nie chcę nic doradzać, bo nie wiem, jaki masz wystrój w kuchni.