Parapetówka co podarować

W ogrodzie może wydarzyć się dużo nieprzewidzianych sytuacji ? ten dział właśnie im jest poświęcony. Informacje na temat specyficznych problemów związanych z pracami ogrodowymi, aranżacją ogrodu, uprawą oryginalnych gatunków roślin.

Moderator: wika001

Złotowłosa
Zainteresowany
Zainteresowany

Parapetówka co podarować

Post autor: Złotowłosa »

Jakieś pomysły co podarować na parapetówkę dla znajomej?

Wybieramy się w przyszłym tygodniu tak więc czasu na zamówienie jest coraz mniej ;)

skyres
Aktywny
Aktywny

Re: Parapetówka co podarować

Post autor: skyres »

Ja kupuje często szklo. Kieliszki do wina, wódki, do drinków. Można znaleźć wiele ciekawych propozycji.

Jak chociażby na tej stronie pracowni bolesławieckiej:
https://andyceramika.pl

Jest tutaj do zamówienia ręcznie malowana ceramika :)

annavela
Początkujący
Początkujący

Post autor: annavela »

Coraz większą popularnością cieszą się personalizowane prezenty. Grawerowany korkociąg, zestaw do wina z inicjałami właścicieli, plakat z mapą miasta, w którym mieszkają to drobiazgi, które sprawiają, że upominek nabiera indywidualnego charakteru.

igravittion
Początkujący
Początkujący

Post autor: igravittion »

Kiedy mój brat organizował swoją, postanowiłem uczcić ten dzień w wyjątkowy sposób. Zamiast typowego prezentu, wybrałem coś, co ma dla nas obojga głębsze znaczenie to Srebrna przypinka REYTEL 3363 https://reytel.pl/srebrna-przypinka-reytel-1197000 od Reytel.

igravittion
Początkujący
Początkujący

Post autor: igravittion »

Nie jest to zwykły gadżet to symbol doświadczenia, pasji i wspólnych wspomnień. Wręczając ją mojemu bratu, chciałem powiedzieć to Doceniam to, kim jesteś i jak daleko zaszedłeś. Odznaka stała się nie tylko ozdobą jego nowego mieszkania, ale też pretekstem do wspomnień i rozmów o naszych małych i dużych osiągnięciach.

ODPOWIEDZ