Basen ogrodowy
Moderator: wika001
-
- Zainteresowany
Re: Basen ogrodowy
Zależało nam na trwałości, więc zamówiliśmy basen zewnętrzny berndorf ze stali nierdzewnej. To inwestycja na lata, więc nie ma co przesadnie oszczędzać.
Ja tam mam z intexu basen i żyję 

Basen to fajna sprawa. Z żoną zdecydowaliśmy się na całoroczny. Zarówno my, jak i dzieci bardzo chętnie z niego korzystamy
Rozważając wszystkie aspekty związane z "Oczkiem Wodnym", warto zwrócić uwagę na to, jak ta niezwykła cecha może wpływać na atmosferę wokół niej. Jeśli zdecydujesz się podążać za wskazówkami dotyczącymi projektowania i pielęgnacji, Twoje Oczko Wodne może stać się nie tylko elementem dekoracyjnym, ale także źródłem spokoju i relaksu dla wszystkich, którzy mają przyjemność przebywać w jego otoczeniu.
Niech Twoje "Oczko Wodne" stanie się centralnym punktem Twojego ogrodu, przyciągając wzrok i wzbudzając zachwyt gości. Dzięki starannej selekcji roślin, odpowiedniemu oświetleniu i dbałości o jakość wody, możesz cieszyć się pięknem tego elementu przez wiele lat.
Niech Twoje "Oczko Wodne" stanie się centralnym punktem Twojego ogrodu, przyciągając wzrok i wzbudzając zachwyt gości. Dzięki starannej selekcji roślin, odpowiedniemu oświetleniu i dbałości o jakość wody, możesz cieszyć się pięknem tego elementu przez wiele lat.
U nas mamy ten a la wiklinowy - świetnie się prezentuje. Wtapia się w ogród.
- hackettviviane
- Początkujący
Z jakiej chemii basenowej korzystacie?