Niedługo wprowadzam sie do mieszkania i będzie to moja pierwsza przeprowadzaka z domu rodzinnego
Nie posiadam jeszcze większości rzeczy potrzebnych do mieszkania aby jako tako funkcjonować, więc już planuje jakieś zakupy bo nie chciała bym kupować wszystkiego na raz
I tutaj pytanie co kupić na sam początek a z czym można poczekać?
Jakiś najpotrzebniejsze rzeczy i wasze top
Piszcie z wlasnego doświadczenia bo ja jeszczego go nie mam i chętnie poznam wasze zdanie
Zaznaczę tylko że mieszkanie jest zupełnie puste, jest tylko zabudowa kuchenna i toaleta
(Jeśli macie jakieś polecajki lub triki właśnie związane z rzeczami do mieszkania to też chętnie się dowiem)
Co kupić do nowego mieszkania
Moderator: wika001
-
- Zainteresowany
Re: Co kupić do nowego mieszkania
Łóżko, szafa, sztućce, talerze, kubki, itd., chemia do sprzątania, szczotka do zamiatania lub odkurzacz, suszarka na pranie. To mi się przydało na początku, później dokupowałam na bieżąco 
A i jesli czeka Cię urządzanie mieszkania, polecam zastanowić się nad skorzystaniem z pomocy projektanta wnętrz: marengo-architektura.com
Daję tutaj namiar na doświadczone biuro projektowania wnętrz z Krakowa. Taki projektant zaprojektuje mieszkanie specjlanie pod Ciebie

A i jesli czeka Cię urządzanie mieszkania, polecam zastanowić się nad skorzystaniem z pomocy projektanta wnętrz: marengo-architektura.com
Daję tutaj namiar na doświadczone biuro projektowania wnętrz z Krakowa. Taki projektant zaprojektuje mieszkanie specjlanie pod Ciebie

Odświeżając nieco temat...
W tym miejscu mogę podpowiedzieć zapoznać się z ofertą, jednego ze sklepów internetowych
Mają tam całkiem ciekawe meble!
Mam na myśli firmę pod nazwą Onelovedesign
Wystarczy wpisać ich nazwę w Google i przejrzeć co mają dostępnego a potem pozostaje wybrać coś dla urządzenia swojego nowego wnętrza
W tym miejscu mogę podpowiedzieć zapoznać się z ofertą, jednego ze sklepów internetowych
Mają tam całkiem ciekawe meble!
Mam na myśli firmę pod nazwą Onelovedesign
Wystarczy wpisać ich nazwę w Google i przejrzeć co mają dostępnego a potem pozostaje wybrać coś dla urządzenia swojego nowego wnętrza

-
- Początkujący
Nie polecam elastycznych okładzin ściennych, bo są trudne w układaniu, drogie, a efekt średni. Szybko się kruszą, niszczą i tracą kolor, więc będziemy mieli same problemy z układaniem
Jeszcze raz wypowiem się w temacie, który jest całkiem interesujący...
We wspomnianym przeze mnie sklepie Onelovedesign znajdziecie też sofy, a na mieszkaniu na pewno się przydadzą!
Linku nie dodam, po nazwie na pewno do nich traficie
We wspomnianym przeze mnie sklepie Onelovedesign znajdziecie też sofy, a na mieszkaniu na pewno się przydadzą!
Linku nie dodam, po nazwie na pewno do nich traficie