Czy macie przystosowane swoje ogrody i działki do aktywności sportowej? ja i moje dzieci lubimy grać w sporty drużynowe więc zastanawiam się nad jakimś boiskiem. Pytanie jak to oddzielić od kwiatów i drzewek? chciałbym żeby było praktycznie i ładnie. Tak żeby nikt ze sportu nie rezygnował na rzecz TV
Sport w ogrodzie - kogo interesuje?
Moderator: wika001
Sport w ogrodzie - kogo interesuje?
Witam,
Czy macie przystosowane swoje ogrody i działki do aktywności sportowej? ja i moje dzieci lubimy grać w sporty drużynowe więc zastanawiam się nad jakimś boiskiem. Pytanie jak to oddzielić od kwiatów i drzewek? chciałbym żeby było praktycznie i ładnie. Tak żeby nikt ze sportu nie rezygnował na rzecz TV
Re: Sport w ogrodzie - kogo interesuje?
Ja mam u siebie boisko do siatkówki.
Jest trampolina, plac zabaw, bramki do piłki nożnej, siatka do siatkówki. I wystarczy.
A do takich aktywności żadnych specjalnych narzędzi się nie potrzebuje - https://fitnessblog.com.pl/rodzaje-pomp ... j-cwiczyc/
A do takich aktywności żadnych specjalnych narzędzi się nie potrzebuje - https://fitnessblog.com.pl/rodzaje-pomp ... j-cwiczyc/
Ostatnio zmieniony 28 sie 2024, 7:51 przez zypa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
JankoDeCypro
- Początkujący

Organizując zakłady online, powiadasz KolarzyKolarz pisze:Witam,
Czy macie przystosowane swoje ogrody i działki do aktywności sportowej? ja i moje dzieci lubimy grać w sporty drużynowe więc zastanawiam się nad jakimś boiskiem. Pytanie jak to oddzielić od kwiatów i drzewek? chciałbym żeby było praktycznie i ładnie. Tak żeby nikt ze sportu nie rezygnował na rzecz TV albo organizując zakłady online[/url]
A bardziej do tematu, to najlepiej postawić jakąś siatkę, tak na 3m wysokości minimum. Czasami piłka i tak wyleci, ale lepsza taka bariera niż żadna. A są siatki transparentne, które tylko minimalnie wpływają na widok.
Hehe zakłady online 
Co to za pomysł, przecież to całkiem co innego niż zabawa w ogrodzie czy oglądanie ważnego meczu w TV. Nie przeszkadzają w tym w ogóle
Tak jak wyżej wspomnieli, siatka wystarczy, ewentualnie nie sadzić
Co to za pomysł, przecież to całkiem co innego niż zabawa w ogrodzie czy oglądanie ważnego meczu w TV. Nie przeszkadzają w tym w ogóle
Tak jak wyżej wspomnieli, siatka wystarczy, ewentualnie nie sadzić