Inne zainteresowania działkowiczów
Moderator: wika001
- atujestblog
- Zainteresowany
- Kontakt:
Re: Inne zainteresowania działkowiczów
Lubię fotografować przyrodę. Kwiaty, grzyby, krajobrazy itd.
- Załączniki
-
- IMG_20230811_124250.jpg (3.45 MiB) Przejrzano 1161 razy
-
- IMG_20230811_102951.jpg (3.34 MiB) Przejrzano 1161 razy
-
- IMG_20230806_122858.jpg (2.9 MiB) Przejrzano 1161 razy
@andqla YouTube
zdjecia pierwsza klasa
Sama bym pochodzila na grzyby, ale sie nie znam na tej dziedzinie i nie chcę ryzykowac, ze przyniose cos trujacego. Lubie za to chodzic po lesie. Po całym tygodniu ciezkiej pracy bardzo mnie to wszystko relaksuje

Rower
Bieganie
Oraz kolekcjonowanie ceramiki. Uwielbiam polską ręcznie malowaną ceramikę
Warto jest zerknać sobie na przyklad na stronę ceramiki Bolesławiec.
I zerknąć sobie na ich ręcznie malowane rzeczy. Wszystko powstaje w polskich pracowniach. O dziwo ceramika ta jest często bardziej popularna za granicą niż w Polsce.
Bieganie
Oraz kolekcjonowanie ceramiki. Uwielbiam polską ręcznie malowaną ceramikę

I zerknąć sobie na ich ręcznie malowane rzeczy. Wszystko powstaje w polskich pracowniach. O dziwo ceramika ta jest często bardziej popularna za granicą niż w Polsce.
-
- Początkujący
Moją pasją jest rolnictwo, szczególnie fascynuje mnie praca z ziemią i obserwowanie procesów wzrostu roślin. Dodatkowo, uwielbiam zgłębiać tajniki technologii rolniczych i poszukiwać innowacyjnych części do maszyn, które mogą poprawić efektywność pracy na polu.
Ostatnio czytałem świetny artykuł o częściach do ciągników, którym pragnę się z wami podzielić. Świetnie objaśnia, jak utrzymywać części w dobrym stanie i jak wpływa to na efektywność maszyny rolniczej.
A wy co myślicie? Które części do maszyn są najtrudniejsze do konserwacji?
Ostatnio czytałem świetny artykuł o częściach do ciągników, którym pragnę się z wami podzielić. Świetnie objaśnia, jak utrzymywać części w dobrym stanie i jak wpływa to na efektywność maszyny rolniczej.
A wy co myślicie? Które części do maszyn są najtrudniejsze do konserwacji?