Donice Ogrodowe z Kamienia
Moderator: wika001
Donice Ogrodowe z Kamienia
Witam,
Prowadzę działalność produkcyjna donic z kamienia. Nasze donice idealnie upiększają ogrody oraz miejską architekture krajobrazu. Materiał z którego zostały wykonane jest niezwykle mocny i trwaly na warunki atmosferyczne. Głównym składnikiem budulcowym jest kruszywo kamienne wydobywane z pokładów kopalnianych które uwarunkowuje poprawny rozwój roślin. Donice bez wzorów wykonujemy na dowolną wysokość wg potrzeb klienta. Donice sa produkowane standardowo w kolorze piaskowym i szarym.
W razie wszelkich pytań zamieszczam telefon kontaktowy: 693-428-096
Więcej zdjęć na naszej stronie: budrem-czestochowa.pl
Pozdrawiam Dariusz Błaszczyk

Prowadzę działalność produkcyjna donic z kamienia. Nasze donice idealnie upiększają ogrody oraz miejską architekture krajobrazu. Materiał z którego zostały wykonane jest niezwykle mocny i trwaly na warunki atmosferyczne. Głównym składnikiem budulcowym jest kruszywo kamienne wydobywane z pokładów kopalnianych które uwarunkowuje poprawny rozwój roślin. Donice bez wzorów wykonujemy na dowolną wysokość wg potrzeb klienta. Donice sa produkowane standardowo w kolorze piaskowym i szarym.
W razie wszelkich pytań zamieszczam telefon kontaktowy: 693-428-096
Więcej zdjęć na naszej stronie: budrem-czestochowa.pl
Pozdrawiam Dariusz Błaszczyk
- Załączniki
- 

- roma.jpg (237.32 KiB) Przejrzano 3244 razy

- 

- kreta_new.jpg (245.3 KiB) Przejrzano 3244 razy

Re: Donice Ogrodowe z Kamienia
Fajnie wyglądają te donice muszę Ci powiedzieć, jakie są ceny takich dzieł ? 

piękne wykonanie,jaki koszt?

- 
				WyrobyKamienne
- Początkujący 
Mi również tego typu donice bardzo przypadły do gustu i jest to znakomita opcja jeżeli chcemy mieć w swoim ogrodzie piękną, niebanalną dekorację. Akurat poniekąd tym zajmujemy się na co dzień, dla zainteresowanych polecam zerknąć na nasze dzieła 
https://www.facebook.com/Kamieniarstwo- ... 331610475/

https://www.facebook.com/Kamieniarstwo- ... 331610475/
Bardzo ciekawie one wyglądają, z pewnością byłyby to naprawdę interesujące dekoracje.

Piękny ogród to podstawa, ponieważ stanowi wizytówkę każdego domu. Ja niedawno posadziłam kwiaty wokół tarasu i by było bardziej efektownie i inaczej wykorzystałam do tego takie duże donice https://fajnedonice.pl/kategoria.44.seria.desert.html
kwiaty w nich prezentują się przecudnie . Jestem zachwycona moimi kompozycjami

kwiaty w nich prezentują się przecudnie . Jestem zachwycona moimi kompozycjami
Ja też postawiłam w swoim ogrodzie na donice betonowe hiszpańskie Pozbruk, wyglądają rewelacyjnie, ładnie się w nich prezentują wszystkie kwiaty jakie tam posadziłam, nawet skromne aksamitki

Piękne i oryginalne donice...dobrze pasowałyby do mojego ogrodu. 

- 
				majawogrodzie
- Zainteresowany 
Ja mam takie donice ogrodowe, które polecił mi kupić mój projektant z zdrowyogrod.pl. W zeszłym roku zakładali mi ogród i przy okazji uzyskałam wiele ciekawych informacji co i jak kupować do ogrodu.

- 
				PaulinaB1986
- Początkujący 
Mnie się bardzo podobają donice z kamienia o kształcie owalnym. Zamówiłam takie donice w Częstochowie (w firmie BUD-REM). Doniczki przyszły i super prezentują się w ogrodzie.

Nie tylko ciekawy design, ale także fajne rozwiązanie, które można skroić pod konkretne potrzeby. Myślę, że daleko w takim biznesie można zajść o ile nie przesadzi się z ceną. Co raz popularniejsze są dedykowane pod kupującego rozwiązania.

witam,
Piękny taras to również pięknie wyglądające roślinki. Trzeba się nieźle naszukać aby znaleźć ładne donice z kamienia. Dużo oglądałam filmów i sama próbowałam zrobić zamówiłam formy i cóż jedno jest pewne nie posiadam talentu artystycznego narobiłam się a efekt masakra. W końcu doszłam do wniosku że jednak lepiej zamówić gotowe aby wstydu nie było. Zakupiłam takie:
  narobiłam się a efekt masakra. W końcu doszłam do wniosku że jednak lepiej zamówić gotowe aby wstydu nie było. Zakupiłam takie:  ale teraz poszukuje modelu który by do tego pasował może jakaś propozycja
 ale teraz poszukuje modelu który by do tego pasował może jakaś propozycja 

Piękny taras to również pięknie wyglądające roślinki. Trzeba się nieźle naszukać aby znaleźć ładne donice z kamienia. Dużo oglądałam filmów i sama próbowałam zrobić zamówiłam formy i cóż jedno jest pewne nie posiadam talentu artystycznego
 narobiłam się a efekt masakra. W końcu doszłam do wniosku że jednak lepiej zamówić gotowe aby wstydu nie było. Zakupiłam takie:
  narobiłam się a efekt masakra. W końcu doszłam do wniosku że jednak lepiej zamówić gotowe aby wstydu nie było. Zakupiłam takie:  ale teraz poszukuje modelu który by do tego pasował może jakaś propozycja
 ale teraz poszukuje modelu który by do tego pasował może jakaś propozycja 
Pięknie wyglądają donice z polietyleny o geometrycznym kształcie i podświetlane.

- 
				doniczka20
- Początkujący 
Jeśli chodzi o wytrzymałe i ładne donice to polecam doniczki z kamienia.

- 
				zuzolkaaaa0
- Początkujący 
a ja ostatnio zasadziłam ziółka w doniczkach