W co gracie w wolnym czasie?
Moderator: wika001
W co gracie w wolnym czasie?
W jakie gry gracie w wolnym czasie? - na komputerze, tablecie lub smartfonie.
Re: W co gracie w wolnym czasie?
Ostatnio w Wiedźmina 3 z wszystkimi dodatkami
A on line w FoE - gram tylko na komputerze, nie lubię na tablecie, a na smartfonie to już w ogóle żadna przyjemność.

Ja też uwielbiam Wiedźmina! Tylko ciągle nie mam czasu skończyć.
Od gier komputerowych wolę planszowe i karciane. Na komputerze gram jedynie w RPG, obecnie w Wiedźmina, a kiedyś w World od Warcraft. Gram też czasami na telefonie, lubię zwłaszcza zręcznościówki (polecam Angry Birds), ale gram też sporo w gry logiczne - jeśli też takie lubicie, to sprawdźcie sobie Lazors http://www.mamkomputer.info/lazors-gra-logiczna/ czasami bywa trudna, ale o to właśnie chodzi w grach logicznych.
Ja chodzę na kręgle i piwo 

Z gier - tylko planszówki. W te na komputerze nie grywam.
Mam tak samo. Na komputerze nie gram, bo mnie to szczególnie nie interesuje, ale w planszówki chętnie i często grywam.
-
- Początkujący
Lubię gry RPG, najlepiej w klimatach fantasy. Oprócz tego próbuję tworzyć własne aplikacje, ale jeszcze się uczę programowania (na arduino lub raspberry pi).
Ja gdy mam odrobinę wolnego czasu nie grywam ani w planszówki ani - tym bardziej -na komputerze. Staram się od razu uciekać poza dom. A że mieszkam nieopodal jeziora - jest gdzie spacerować
Mało tego, postanowiłam, że jeszcze przed latem zainwestuję w którąś z tych wędek i nauczę się spędzać czas bardziej "statycznie". Tego mi trochę potrzeba.

Ostatnio grałam w słówka:) ale z przyjemnością znajdę coś nowego 

-
- Początkujący
Cześć, a więc jakie są Twoje preferencje? Ja zazwyczaj szukam czegoś na grach. Oni zawsze mogą polecić coś dobrego, korzystacie z takich serwisów? Jeśli tak, to czy bylibyście w stanie mi coś doradzić? Chętnie posłucham o czymś nowym.
Obecnie jest tak dużo premier różnych gier, że naprawdę ciężko się zdecydować w co zagrać.
-
- Początkujący
Witam. Gram w wiele różnych projektów online. Zazwyczaj szukam różnych bonusów,
Zgadzam się, być może. Kiedy jesteś starszy, wiele z tego nie jest już interesujące. Potrzebujesz innego doświadczenia. Bardziej interesuje mnie obstawianie zakładow z bonus bez depozytu tam naprawdę jest żywe poczucie rywalizacji i ekscytacji. Cieszę się, że znalazłem tę stronę, naprawdę jest wiele różnych zespołów i ciekawych gier. Ogólnie rzecz biorąc, nie na darmo, poszedłem tam, mogłem nawet zarabiać na tym
- atujestblog
- Zainteresowany
- Kontakt: