Zamawiacie zakupy codzinnego użytku przez internet?
Moderator: wika001
Re: Zamawiacie zakupy codzinnego użytku przez internet?
Ja zamawiam tak wiele rzeczy nawet odzież.
Odzież owszem, ale zakupy spożywcze normalnie kupuję w sklepie stacjonarnym
-
- Początkujący
Jeżeli o mnie chodzi, to ja dość często korzystam z różnych sklepów internetowych, ponieważ mam wrażenie, że w sieci można znaleźć o wiele większy wybór różnorodnych produktów, a cenowo wychodzi to bardziej atrakcyjnie. Ostatnio na stronie jednego sklepu udało mi się znaleźć przepiękną opaskę z bawełny organicznej dla mojej córki i chyba zdecyduję się na jej zamówienie.
No pewnie, ze tak, takie zakupy przez internet są wygodne i szybkie
jeśli tak jak ja staracie się używać w kuchni zdrowych i ekologicznych produktów to koniecznie zerknijcie sobie na ofertę sklepu "oleje wielkie rychnowo". Znajdziecie tu tłoczone na zimno i nierafinowane oleje ( m.in rzepakowy, z czarnuszki czy konopny).

Korzystam co prawda ze sklepów internetowych i uważam, że są one bardzo przydatne, jednak produktów spożywczych nie zamawiam w ten sposób. IMHO jest spora szansa, że się coś popsuje. Takie produkty spożywcze to już lepiej kupować samodzielnie.
Czasami mi się zdarza kupować takie rzeczy, ale szczerze to takie rzeczy kończą mi się nieoczekiwanie, także muszę iść w ten sam do sklepu i sobie kupić.
Tak, coraz więcej. Ale to robię zawsze od razu zapas. I korzystam tylko z opcji bez zapłaty za dostawę. Polecam też kupowanie kosmetyków online.
Wszystko macie tutaj - https://beautyblogs.pl/ W sensie opisane, dlaczego warto.
Wszystko macie tutaj - https://beautyblogs.pl/ W sensie opisane, dlaczego warto.