Sposób na owady w domu ?
Moderator: wika001
-
- Zainteresowany
Re: Sposób na owady w domu ?
Moskitiery są u nas najskuteczniejsze
Zgadza się też mam je u siebie ale i tak czasem komary przedostają się do mieszkania. Ja u siebie stosuję jeszcze olejek waniliowy szczególnie w sypialni i jest spokój a dowiedziałam się o nim z tego artykułu http://www.e-mieszkanie.pl/a/komary-w-d ... 19492.htmlsebastianoEm pisze:Moskitiery są u nas najskuteczniejsze
Testowaliście może wkłady elektryczne?
Polecam kota haha... Ja nie mam żadnych żywych owadów.
Dobre sposoby, dzięki za porady !!
Ja od siebie polecam spryskać specjalnym środkiem - na ścianach nic nie zostaje, a okna będą brudne przez dzień (zależy od specyfiku, po iluś godzinach można umyć). U nas dzięki temu przez rok był spokój z muchami.
Najpewniejszy, skuteczny sposób - moskitiery ramowe. Lepszy niż klasyczne siatki, bez porównania. W ten sposób macie coś estetycznego i bardzo trwałego. Nie ma tutaj problemów z ciągłym odpadaniem czegoś, doklejaniem, dziurami. Jak dla mnie to super sprawa...
Pomocy! Muchy to ostatnio moje utrapienie... Nie mogę nawet na minutę zostawić niedojedzonego obiadu, bo zaraz się zlatują. A o pozostawieniu naczyń do późniejszego pozmywania nie ma mowy...
Czy próbowaliście może zasięgnąć profesjonalnej pomocy w zwalczaniu much? Znajomy polecił mi dezynsekcję i chyba będzie to dla mnie ostatnia deska ratunku 

Heja,
Je też miałem problemy z owadami w domu, zaległy mi się szkodniki, szczury, czasami pojawiają się gniazda os. Ja wolę dzwonić po firmę niż samemu to tępić.
U nas działa Efekt DDD, specjalizującą się w deratyzacji, dezynfekcji, dezynsekcji oraz sprzątaniu wszelkiego rodzaju zanieczyszczeń.
Kontakt
Dawid Markowski
Je też miałem problemy z owadami w domu, zaległy mi się szkodniki, szczury, czasami pojawiają się gniazda os. Ja wolę dzwonić po firmę niż samemu to tępić.
U nas działa Efekt DDD, specjalizującą się w deratyzacji, dezynfekcji, dezynsekcji oraz sprzątaniu wszelkiego rodzaju zanieczyszczeń.
Kontakt
Dawid Markowski
Cześć, dzięki za podzielenie się doświadczeniem! Też uważam, że w takich sprawach warto skorzystać z fachowców — samemu bywa trudno skutecznie uporać się ze szkodnikami czy osami. Efekt DDD brzmi solidnie, zwłaszcza że zajmują się kompleksowo deratyzacją, dezynsekcją i dezynfekcją. Dzięki za kontakt, na pewno się przyda, gdy problem wróci!