Zamawiacie zakupy codzinnego użytku przez internet?
Moderator: wika001
Re: Zamawiacie zakupy codzinnego użytku przez internet?
Ja ostatnio sobie kupiłem żywność konopną z sklepu internetowego ekonopnie.pl. Z tego zakupu byłem tak naprawdę bardzo zadowolony.
Zwykle jednak robię zakupy tradycyjnie.
Tak, ja nawet w aptece robię zakupy przez internet
Jest to dla mnie po prostu bardzo wygodne. Na stronie apteki znajduję wszystko co mi potrzebne: leki, suplementy, kosmetyki. Kupuję wszystko bez kolejek.

-
- Zainteresowany
A ja niestety od rana do wieczora siedzę w biurze w pracy więc nie mam czasu na wyjście na zakupy. Moja córka jest jeszcze za młoda by chodzić sama na zakupy - 4 lata. Wychowuję ją sam więc musimy sobie radzić. Dla mnie zakupy online zarówno odzieżowe jak i spożywcze to chleb powszedni. Korzystam z takich sklepów, które udostępniają płatności, ponieważ są szybkie i sprzedający ma błyskawicznie moją wplatę na koncie. Gdy niania jest z córką w domu to wtedy kurier dostarcza i wszystko jest oej. Gdyby nie sklepy internetowe to nie dawałbym radygardenrun pisze:Zwykle jednak robię zakupy tradycyjnie.

Nie. Takie zakupy robię tradycyjnie.
A ja sporo kupuję przez internet. Parę dni temu zamówiłam sobie kilka różnych foremek i wykrawaczy. Zrobiliśmy sobie z córkami popołudnie wypieków. Ciasteczka wyszły wyśmienite, cieszyliśmy się z ich śmiesznych kształtów, aż żal było je zjeść.
Zamawiam z różnych sklepów, zamawiałem ostatnio manometr, który byl potrzebny a akurat mieli w promocji fajne manometry od dobrych producentow, a jak chodzi o przedmioty codziennego uzytku to staram sie robic tego rodzaju zakupy stacjonarnie, a nie przez internet, bo w sumie po co 

Nie wiem jak wy ale ja mopa uzywam powiedzmy co drugi dzień. Wiec dla mnie to artykuł pierwszej potrzeby. Tylko wyrobił mi sie drązek. Oczywiście ruszyłem na zakupy w miasto. To na nic. Dobrze że są sklepy internetowe i ten drążek do mopa Clean Twist wreszcie dostałem. A przy okazji zernąłem w zakładki, bardzo dobrze zaopatrzony sklep w artykuły użytku domowego.
Tak, sam do tego prowadzę sklep internetowy zajmujący się sprzedażą takich produktów. Wszelkie przesyłki, które muszę nadać do klientów wysyłam za pośrednictwem brokera kurierskiego
.

A ja polecam ten sklep 4gsm.pl według mnie jeden z najlepszych z akcesoriami do telefonów
Nie zamawiam.
Zwykle przez internet zamawiam leki bez recepty (Kebene, przeciwbólowe, na niestrawność etc). Jest o wiele taniej.
W ostatnim czasie kupuję praktycznie jedynie przez internet
Jest o wiele taniej
W siesi mozna znaleźć znacznie więcej ciekawych rzeczy do kupienia
NIe musze marnować czasu na chodzenie po galeriach handlowych w poszukiwaniu tego co mi sie podoba.
W sumie w ostatnim czasie wiele się dla mnie nie zmieniło. Jak kupowałem przez internet, tak dalej kupuję w ten sposób
Ze swojej strony polecam na przykląd jakiś ładny notatnik. Coś takiego zawsze się przydaje do codziennych zapisków.
Zerknijcie sobie do Frazesów. Znajdziecie tam dużo porządnych ubrań ale i gadżetów.
Jest o wiele taniej
W siesi mozna znaleźć znacznie więcej ciekawych rzeczy do kupienia
NIe musze marnować czasu na chodzenie po galeriach handlowych w poszukiwaniu tego co mi sie podoba.
W sumie w ostatnim czasie wiele się dla mnie nie zmieniło. Jak kupowałem przez internet, tak dalej kupuję w ten sposób

Ze swojej strony polecam na przykląd jakiś ładny notatnik. Coś takiego zawsze się przydaje do codziennych zapisków.
Zerknijcie sobie do Frazesów. Znajdziecie tam dużo porządnych ubrań ale i gadżetów.
-
- Początkujący
Często zamawiam różne rzeczy przez internet 

Zdarza mi sie szczegolnie jak sa promocje.