Ładna kuchnia
Moderator: wika001
Re: Ładna kuchnia
Firmy się teraz prześcigają w różnych modelach meblach i do kuchni na pewno przydadzą się solidne, ale też pakowne meble. Trzeba będzie ładnie poukładać talerze, garnki, więc w kuchni trzeba każdy kawałek miejsca wykorzystać. Solidne meble kuchenne na wymiar też zrobi firma na zamówienie.
Fajnie to wygląda jak cała kuchnia urządzona jest spójnie i wszystkie naczynia i sprzęty AGD współgrają ze stylem całego pomieszczenia. Niezależnie od tego jak chcecie urządzić kuchnię to myślę, że coś ładnego i pasującego znajdziecie w sprawdzonych sklepach internetowych.
-
kasiulaa234
- Początkujący

a znacie jakąś firmę gdzie znalazłabym jasne meble do kuchni, które będę mieć na lata? chodzi mi o jakąś sprawdzoną firmę:) tylko nie IKEA;p a dodatkowo chciałabym też kupić płytki( nie wiem jak to określić) z nadrukiem na przykład kwiatowym, nie wiem gdzie mogę takie kupić? czy to tylko na zamówienie czy są gdzieś gotowe?
-
Artur44432
- Początkujący

Za dobrą kuchnię teraz płaci się mega dużo pieniędzy.Sam to wiem bo ostatnio na ten temat rozmawiałem z kolegą.
W ładnej kuchni przydadzą się ładne akcesoria, takie jak garnki. 
-
zalotka_zaz
- Początkujący

Ja zakupiłam meble kuchenne, które nadają piękności mojej nowo wyremontowanej kuchni

-
maaaariusz
- Zainteresowany

Kuchnia to moim zdaniem pomieszczenie, które najbardziej trzeba wyposażyć. Wiadomo, że w każdej jest sporo wykorzystywanych na co dzień sprzętów. To pomieszczenie musi mieć również sporo drobnych akcesoriów, które wykorzystywane są do przygotowywania posiłków. Znalazłem świetny artykuł (link podaję na PW) o tym, jak tanio wyposażyć to pomieszczenie. Takie porady mogą jeszcze komuś się przydać. Przecież nie każdy ma fundusze na kupowanie rzeczy z tak zwanej górnej półki.
-
Kalinowski1985
- Początkujący

Wiadomo właśnie na ściany daje się najróżniejsze materiały, które mają między innymi zapobiegać zabrudzeniom. Tu nie polecam absolutnie żadnych elastycznych okładzin, kiepsko się sprawdzają. Lepiej dać płytki klinkierowe https://www.youtube.com/watch?v=JDdTawm ... Ceg%C5%82y
Podoba mi się takie rozwiązanie.
-
Administrator
- Kontakt:
Temat proszę kontynuować w odpowiednim dziale na forum http://www.forumbudowlane.pl/kuchnie/
Pozdrawiam,
Admin
Admin