Siekiera
Moderator: wika001
-
- Zainteresowany
Re: Siekiera
Może nie tyle na aukcjach internetowych ile w dobrych sklepach które się w tym specjalizują,np pilarki spalinowe Stihl są bardzo dobrej jakości w niższej cenie,znajdziesz je u nas.
-
- Początkujący
Witam serdecznie, polecam sprawdzony, bardzo wysokiej jakości super produkt który używam już od 3 sezonów. Sprawdziłam żę teraz kosztuje około 160 zł. Jest to 4 kilogramowy, z drewnianym trzonkiem doskonały do użytku http://www.narzedzia.pl/produkty/search ... 0drewniany.
samodzielna
-
- Zainteresowany
Czyli tak jak pisałem,do kwoty powiedzmy tych 200zł spokojnie znajdziesz dobrą siekierę,która bezie solidna i nie zawiedzie Cię. Daj znać na jaki model ostatecznie się decydujesz,czekamy na Twoją opinię.
Akurat jeżeli chodzi o wybór dobrych narzędzi ogrodowych,to polecam zerknąć także na naszą stronę e-rosa.pl gdzie teraz znajdziecie atrakcyjne rabaty i promocje.
Też będę musiał się rozejrzeć, bo moja stara siekiera jest mocno sfatygowana.
W takim razie chętnie pomożemy podczas wyboru nowej siekiery, takiej która w 100% spełni wszystkie Twoje oczekiwania, zaglądałeś już na e-rosa.pl? Teraz mamy wiele ciekawych promocji i rabatów na sprzęt ogrodniczy.
-
- Początkujący
jak siekiera to tylko Fiskars, to dostania praktycznie w każdym sklepie. Ja swoją akurat dziabnąłem na promce, możesz równie dobrze zerknąć do castoramy czy innego sklepu. Pare lat już niąpracuję i bez żadnych zatrzeżeń.
jezeli szukasz siekiery, nie tandety z bazaru, to moze jakis polski wyrob? nie wiem cellfast?, ja posiadalem znanej marki to jakos tam to wytrzymalo ale raczka poszla sie... bo byla nie ergonomiczna dlatego potem polska zakupilem i do tej pory mam drugi sezon i radzi sobie
A jakieś opinie na temat fiskarsa, ogólnie marka znana ale opinie różne.