Kredyt - gdzie?
Moderator: wika001
-
domakowa92
- Zainteresowany

Re: Kredyt - gdzie?
Załatwialiśmy kredyt przez galerię finansową w Warszawie i kasę dostaliśmy dosyć szybko, a nie trzeba było biegać z dokumentami tylko raz zawieźliśmy i oni nam porównali oferty różnych banków, żeby wybrać najtańszą.
W banku! A jak szuka się najlepszej oferty, to najlepiej byłoby po prostu porównać je w internecie
-
szmeraczka
- Aktywny

Znalezienie dobrego i bezpiecznego kredytu wcale nie jest takie proste! Jeśli chodzi o kredyty mieszkaniowe to warto poczytać o nich szczegółowo
Podają wiele informacji na temat jak można zdobyć taki kredyt i który jest dla Ciebie najlepszy 
-
klaussspol
- Początkujący

Jeśli nie wiesz gdzie wziąć kredyt, który będzie najlepszy dla Ciebie to moim zdaniem pomoże Ci wyszukiwarka kredytów. Znajdziez tu w jednym miejjscu warunki wszystkich banków i na pewno obez problemu wybierzesz coś dla siebie!
Cóż to za czasy, że nagle wszyscy potrzebują kredytów?
-
Anastazja1039
- Początkujący

Osobiście dla mnie najważniejsze jest to, aby nie musiałam spłacać żadnych prowizji, dlatego najczęściej wybieram parabanki, które mają dobre warunki jak dla stałych klientów, tak i dla nowych. Często można znależć dobrą ofertę wśród pożyczkodawców, ja wybieram te, które są za darmo. Teraz planuje wziąć kolejną pożyczkę na meble ogrodowe.
Dużo czytaliście zanim zdecydowaliście się na kredyt, mam taki męczący tydzień a przyjaciel ma problem. Czytam o porównywarce chwilówek, pomaga? Męczący tydzień i nie wiem w co ręce włożyć. Podeślijcie jeszcze jakieś informacje.
Kredyt to nie jest łatwa decyzja. Z reguły bierze się go na wiele długich lat. Dlatego warto wziąć różne możliwości pod uwagę. Odsyłam do stron z hipotekami. Znajdziecie tam wiele przydatnych informacji na temat kredytów i różnych kwestii z nimi związanych.
Ja także jestem na etapie poszukiwań jakiś sensownych pożyczek dla firm. Zamierzam dokupić kilka sprzętów do salonu medycyny estetycznej typu hifu, sprzęt do mikrodermobrazji oraz hydrogen - peeling wodorowy. Takie rzeczy nie należą do tanich, a oszczędzać na jakości nie zamierzam, dlatego parę groszy się przyda.
W przypadku pozyczek prywatnych faktycznie mozna liczyć na wiele promocji w związku z darmowymi pozyczkami
Takie pożyczki oferuja na przykład
Vivus
Wonga
Szybka gotówka
Monedo
Najlepiej po prostu zajrzeć sobie do rankingu. Promocja ta jest dedykowana dla nowych klientów, którzy jeszcze nie korzystali z promocji firmy tak aby ich zachęcić. Musicie jednak przekalkulować sobie na 100% czy będziecie w stanie potem spłacić pożyczkę.
Takie pożyczki oferuja na przykład
Vivus
Wonga
Szybka gotówka
Monedo
Najlepiej po prostu zajrzeć sobie do rankingu. Promocja ta jest dedykowana dla nowych klientów, którzy jeszcze nie korzystali z promocji firmy tak aby ich zachęcić. Musicie jednak przekalkulować sobie na 100% czy będziecie w stanie potem spłacić pożyczkę.