Wyjatkowy prezent na 30 urodziny
Moderator: wika001
Re: Wyjatkowy prezent na 30 urodziny
No właśnie, to może być coś praktycznego.
Polecam bardzo Desilva w Piasecznie byłam tam na wyjeździe z całą moją rodziną. Jest sporo pokoi, bardzo przestronne i fajnie urządzone. Bardzo się mi podobają pokoje bo są wykończone w nowoczesnym stylu. Nieduża odległość od atrakcji w mieście może być hotel super miejscówką do wypadów żeby zwiedzać. Wydaje mi się że taki wypad jest świetną opcją na prezent
Oryginalny prezent często leży i kurzy się w szafce, bo osobie obdarowanej wcale się nie przydał. Wolę kupic dobry markowy alkohol polecam bardzo dobry rum saint james.
Może ciekawa książka? Na przykład naukowa. Jeśli to prezent dla osoby ciekawej świata to myślę, że spodobać się mogą książki o teorii inteligentnego projektu. Znajdziecie je na stronie fundacji enarche.
Najlepiej zapytać czego potrzebuje, albo co chce dostać na prezent. Ja tak zrobiłem ze swoim bratem i dzięki temu wiem za czym się rozglądać. Akurat on chce monitor do komputera.
Na 30 urodziny dostałam 30 róż pocztą kwiatową i zestaw srebrnej biżuterii Ani Kruk. Kwiaty i błyskotki to prezenty, które zawsze wywołują uśmiech na mojej twarzy 

Sprawdzony uniwersalny prezent, który nadaje się na każdą okazję to kwiaty. Ja polecam poczta kwiatowa Tarnów bo tam jest wybór jeśli chodzi o świeże bukiety. Niesamowicie kreatywni są, potrafią cuda stworzyć i to w różnych przedziałach cenowych. A przesyłka doręczana jest bardzo szybko.alutka89 pisze:Na 30 urodziny dostałam 30 róż pocztą kwiatową i zestaw srebrnej biżuterii Ani Kruk. Kwiaty i błyskotki to prezenty, które zawsze wywołują uśmiech na mojej twarzy
-
- Zainteresowany
Wzdychałam do iRobota Roomba od kilku miesięcy i przyjaciółka sprezentowała mi model 605 na moją 30
Cieszyłam się jak dziecko które dostało nową zabawkę, a moje futro szybko zaakceptowało nowego domownika i nawet nie ucieka jak to było w przypadku starego odkurzacza.

Hm, moja trzydziestka nie była jakoś wyjątkowa.
Najlepszym prezentem będzie impreza niespodzianka. W tym wieku gadżety kupujemy sobie sami, a o urodzinowej imprezie niespodziance każdy marzy
Najlepiej w domu i tutaj podzielę się pewnym patentem na to, aby była niezapomniana. Niby drobiazg a robi różnicę. Wystarczy zamienić kilka oczywistych rzeczy na nieoczywiste
Na przykład zamiast słomek plastikowych dałam słomki papierowe, goście byli zachwyceni
To tylko przykład, ale dobrze pokazuje o co mi chodzi 

Moja siostra niedługo ma urodziny i w tym roku postanowiłam zabrać ją na wyjazd do ciepłych krajów. To był dla nas trudny rok i przyda nam się trochę odskoczni. Jak szukałam odpowiedniego miejsca to wpadł mi w oko artykuł z krajami w których zawsze jest ciepło i to pomogło w wyborze morza śródziemnego
No to to rzeczywiście będą pamiętne urodziny.