Zabawki edukacyjne
Moderator: wika001
-
- Zainteresowany
Re: Zabawki edukacyjne
Kupuję dziecku gry edukacyjne z serii Sówka Mądra Główka Alexandra. Mają duże elementy, są kolorowe i uczą przez zabawę. Moja córeczka je uwielbia!
-
- Początkujący
Do tego wątku to ja nawet nie wiedziałem że istnieją takie zabawki edukacyjne. Teraz to już będę wiedział bardzo dobrze.
A co powiecie na takie zabawki dla dzieci do wózka, łóżeczka i fotelika? Myślę, że to super rozwiązanie żeby umilić dzieciaczkom zabawę i wywołać uśmiech na ich twarzy. Karuzela z tej strony jest po prostu genialna i sama chętnie bym się położyła i na nią patrzyła. Ale tez taki hipcio uspokajacz wygląda po prostu cudnie zresztą sami zobaczcie
Ja bym podchodziła do wszelkich nowości z rozwagą. Jak moja córka miala 6 miesięcy, kupiłam jej matę edukacyjną i biedna tak się jej wystraszyła, że przez kilka nocy budziła się z krzykiem. Takie napady strachu u dziecka i niepokój są normalne i pediatra doradziła podanie Viburcolu (https://www.aptekagemini.pl/search/st_s ... p_tfNgUHIc). No i bardzo nam ten lek pomógł. Tak więc zabawki edukcyjne TAK, ale z rozwagą.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Zabawki edukacyjne to super pomysł! Ostatnio kupiłem mojemu siostrzeńcowi (lat9) zestaw małego chemika, 200 doświadczeń do wykonania samodzielnie w domu. Takie ciekawe, ze sam z nim się bawiłem 

Jest bardzo dużo fajnych sklepów z klockami czy maskotkami, więc zabawki dla dzieci można w zasadzie wybierać i przebierać. Dobrze dobrane na pewno sprawią radość