Jak wykonać ogrodzenie
Moderator: wika001
-
- Początkujący
Re: Jak wykonać ogrodzenie
Wykonanie ogrodzenia zleciłam firmie w Częstochowie specjalizującej się w ogrodzeniach i bramach - firmie SIN - BUD. Przedstawiciel firmy podjechał zweryfikował wybrane ogrodzenie i bramę. Wykonanie przerosło nasze oczekiwania porostu pięknie 

Nam ogrodzenie wykonywała firma, ktora zajmuje się wykonywaniem ogrodzeń kutych. Ogrodzenie drewniane rownież braliśmy pod uwagę. Wygladają dobrze, jednak po kilku latach widać na nich ślady uszkodzeń. Czego nie widać w przypadku porządnego ogrodzenia wykonanego ze stali:

Zastąpiliśmy tym ogrodzeniem ogrodzenie panelowe, które u nas było jedynie zamiennikiem na czas budowy.

Zastąpiliśmy tym ogrodzeniem ogrodzenie panelowe, które u nas było jedynie zamiennikiem na czas budowy.
-
- Zainteresowany
Jeżeli właśnie robimy ogrodzenie drewniane to nie może się obejść bez prawidłowej impregnacji. Ja stosuję np. impregnat ochronno dekoracyjny Vidaron, ma fajne właściwości i co najważniejsze zabezpiecza kompleksowo drewno przed warunkami
Polecam naszą stronę do szybkiego zaprojektowania i wyceny koszy gabionowych. 41set.com, darmowe i bez logowania. Zapraszam
Dobry wykonawca jest tak samo ważny, jak dobry producent ogrodzenia. Najlepiej jednego i drugiego z polecenia mieć. Męża kolega polecił nam wykonawcę i producenta ogrodzenia. Wykonawca pan Mariusz z ekipą działa tylko lokalnie u nas koło Łodzi, więc jak ktoś potrzebuje to napiszcie na priv dam numer, natomiast producent realizuje zamówienie na terenie całego kraju. Zamawialiśmy ogrodzenie w firmie Kost-Bet spod Częstochowy. Oglądaliśmy ich ofertę i pojechaliśmy na żywo zobaczyć, bo tak najlepiej. Jesteśmy zadowoleni z realizacji. Niestety nie umiem załączyć zdjęcia, a chciałam się pochwalić. Mamy nowoczesne ogrodzenie LONG, w odcieniu mix frappe. Prezentuje się świetnie.