Miejsce, by pochwalić się swoimi osiągnięciami i zastosowanymi rozwiązaniami. Tu znajdziesz praktyczne podpowiedzi dotyczące wykonania elementów małej architektury, aranżacji ogrodu, uprawy i pielęgnacji roślin.
Najlepiej wybrać telefon znanego producenta, ze średniej półki będzie chyba najsensowniejszy, będzie bowiem odpowiednio wydajny, ale nie za drogi. Do firmy będzie też potrzebny telefon analogowy, ale taki konferencyjny - w biurach to podstawa.
Zamiast przepłacać za flagowca, lepiej kupić budżetowy smartfon o podobnych parametrach za połowę ceny, lub mniej. Używam telefonów jednej z polskich marek, teraz kupiłem kolejnego i jestem z niego zadowolony
Ja polecam Huaweie, te nowe modele są naprawdę solidne. Ale przed wyborem radzę jeszcze poczytać opinie w necie i przejść się do x-komu, tam ci doradzą co wybrać
Witam wszystkich! Chciałbym się dowiedzieć gdzie kupujecie swoje telefony? Niestety to co obecnie polskie firmy komórkowe proponują zdecydowanie przerasta moje zdolności finansowe... Ostatnio natrafiłem na stronę Bestcena.pl Są tam telefony w bardzo korzystnych cenach. Czy ktoś z Was korzystał już z tego portalu? Najbardziej interesuje mnie model Huawei mate 10...
Niewiele informacji podałeś czego w miarę wymagasz od telefonu czy ejstes zainteresowany zakupek telefonu, czy ewentualnie umową abonamencką. Ja Ci bardzo polecam poczytać artykuły porównawcze telefonów na benchmark albo spiderweb. A od siebie z telefonów z nieco lepszej półki Xiaomi mi mix3 jest genialny
Huawei teraz mają dobre opinie, Iphone też mają swoich zwolenników. Ja mam Samsunga od lat i chwalę sobie. Zależy czego oczekujesz. Ja jedyne oczekiwania bardziej miałam względem operatora. Niestety nie dostałam ciekawej oferty i przeniosłam numer. Znalazłam artykuł, gdzie najkorzystniej przejść, który operator ma najlepszą ofertę i tak sobie właśnie wybrałam. Dla mnie optymalna oferta pod względem finansowym więc oki.