Jaki odkurzacz?
Moderator: wika001
-
- Początkujący
Re: Jaki odkurzacz?
Cześć, jeśli chodzi o odkurzacze przemysłowe firm karcher, bosch czy makita to warto sprawdzić ten narzedzia101.pl ranking z tego roku pokazuje wady i zalety popularnych modeli 

-
- Zainteresowany
Przy wyborze takich rzeczy zwykle kieruje się ceną oraz marką. Najlepiej zapytać bezpośrednio w sklepie sprzedawcy, co jest obecnie popularne.
A może ktoś zerknie na odkurzacze black friday i zobaczy czy warto taki odkurzacz kupić. Szukałam wszędzie by porównać sobie ceny i trafiłam na te. Nie znam tej marki dlatego pytam Was. Bo wiecie kupić odkurzacz to nie problem, ale co jeśli trafi się na badziew. Dlatego szukam opinii.
Bardzo skuteczne są też odkurzacze pionowe. Jak ktoś szuka sprawdzonych odkurzaczy to jak najbardziej polecam.
Ja ostatnio kupiłem bardzo dobry odkurzacz za bardzo małe pieniądze.Z tego odkurzacza jestem po prostu niesamowicie zadowolony.
Ja mam workowy, i nie narzekam. Tylko ostatnio pekła mi rura i jak uderzyłam ssawka też pękła i nie wiem gdzie szukać takich akcesorii do odkurzacza. Najpierw przejrzałam na ceneo bo wiem że tu można znaleźć sporo rzeczy i trafiłam na akcesoria do odkurzaczy no ale zastanawiam się czy będą pasowac do mojego odkurzacza.
My mamy taki piorący z Phipilsa i jestem z niego bardzo zadowolona.
Kupiłem odkurzacz electrolux pure f9, miał ktoś? skusiły mnie dobre opinie, brak kabla i ta opcja podświetlania, testowałem już i wciąga dobrze.
Nie, ja mam odkurzacz LG, teraz szukam gdzie kupić do niego worki....trzeba było kupić odkurzacz nie na workach...Piotrus33 pisze:Kupiłem odkurzacz electrolux pure f9, miał ktoś? skusiły mnie dobre opinie, brak kabla i ta opcja podświetlania, testowałem już i wciąga dobrze.
My z mężem kupiliśmy automatyczny odkurzacz. Wybraliśmy roombę e5. Jak na razie sprawdza się dobrze. Podłogi są czyste a kurz dokładnie zebrany nawet w trudno dostępnych miejscach. Jedyne czego żałujemy to tego że tak późno się zdecydowaliśmy na jego zakup.
Jeśli mamy w domu dywany to nawet najlepszy odkurzacz nie wystarczy. Trzeba je także regularnie prać. Najwygodniej jest zlecić takie pranie profesjonalnej pralni.