System nawadniania
Moderator: wika001
Re: system nawadniania
Systemy nawadniania są szczególnie ważne przy tych dużych ogrodach kiedy samodzielnie nie jesteśmy za bardzo w stanie odpowiednio wszystkiego nawodnić. A kwestia jego zaplanowania i montażu zależy od wielu indywidualnych czynników, dlatego najlepiej zwrócić się w tej sprawie do fachowców, którzy na miejscu zorientują się w sytuacji .
-
- Początkujący
My mamy taki do samodzielnego montażu. Świetnie się sprawdza, bardzo łatwy montaż mąż poradził sobie bezproblemowo polecam.
-
- Zainteresowany
Racja, systemu do nawadniania do samodzielnego montażu są świetne, jest to także duża oszczędność. Ja zamawiałem od Centrum nawadniania, mają bardzo dobre z marki Gardena.damazogrodu pisze:My mamy taki do samodzielnego montażu. Świetnie się sprawdza, bardzo łatwy montaż mąż poradził sobie bezproblemowo polecam.
-
- Początkujący
Ja na temat takiego systemu nawadniania nic nie wiem.Kiedyś na ten temat o wiele więcej wiedziałem tak naprawdę.
Właśnie mamy lekkiego stracha przed zamontowaniem samemu takiego systemu, ale przeglądaliśmy ofertę w Centrum nawadniania nie wygląda to tak skomplikowanie jak nam się wczesniej wydawałodamazogrodu pisze:My mamy taki do samodzielnego montażu. Świetnie się sprawdza, bardzo łatwy montaż mąż poradził sobie bezproblemowo polecam.

-
- Początkujący
Re: System nawadniania
Można samemu, ostatnio dużo czytam o tych systemach - centrumnawadniania.com I moim zdaniem to bardzo fajna opcja.
Niby łatwe w montażu, więc chyba każdy sobie poradzi :p

Mam ten system w ogródku i faktycznie - sprawdza się. Mój partner nie miał problemu z złożeniem tego, a robił to sam bez żadnej pomocymotyl-ogrodnik pisze:Można samemu, ostatnio dużo czytam o tych systemach - centrumnawadniania.com I moim zdaniem to bardzo fajna opcja.Niby łatwe w montażu, więc chyba każdy sobie poradzi :p

System nawadniający jest niezbędny w każdym ogrodzie. Można zaoszczędzić mnóstwo czasu i mieć pewność, że wszystko zostanie wystarczająco podlane. Zestawy do samodzielnego montażu to świetna opcja. Nawet laik da radę