Architekci ogrodów
Moderator: wika001
-
- Zainteresowany
Re: Architekci ogrodów
Zaprojektowany ogród na pewno przyciągnie nie jedno spojrzenie a ogród zaprojektowany przez specjalistów to już w ogóle
. Dwa lata temu postanowiłam sama wziąć się za "projektowanie ogrodu" bo co to takiego jest....Finalnie wydałam dużo pieniędzy na rośliny , które zostały posadzone tam gdzie nie powinny, trwa z rolki niezbyt sie przyjęła... Jednym słowem ogród nie wyszedł. W tym roku postanowiłam zamówić specjalistów i ogród nabiera prawidłowego kształtu.

-
- Początkujący
Magic Gardens pana Nowaka to był jak dla mnie strzał w dziesiątkę
Też jestem na początku drogi z moim ogrodem, który jest na obecną chwilę placem budowy. Mimo wszystko w dalszych zakątkach już powoli działam.
Uważam, ze korzystanie z pomocy architekta zielni jest dobrą opcją. Samodzielnie trudno jest zaprojektować ogród, dobrać odpowiednie rośliny do warunków gleby, oświetlenia.
Jeśli szukacie kogoś we Wrocławiu, polecam kontakt z firmą Trawarica.

Uważam, ze korzystanie z pomocy architekta zielni jest dobrą opcją. Samodzielnie trudno jest zaprojektować ogród, dobrać odpowiednie rośliny do warunków gleby, oświetlenia.
Jeśli szukacie kogoś we Wrocławiu, polecam kontakt z firmą Trawarica.

gunnera robi ladne ogrody moge polecic robi czesto w mojej okolicy woj lodzkie okolice aleksandrowa lodzkiego, lokalnie jest znany
wizualizacje ->

wizualizacje ->

Ostatnio zmieniony 26 wrz 2022, 11:30 przez Administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Regulamin pkt 4.4.c
Powód: Regulamin pkt 4.4.c