Świecące kule w ogrodzie.
Moderator: wika001
-
- Aktywny
Re: Świecące kule w ogrodzie.
Też mi się podobają ale na razie u mnie to niewykonalne. Mam psa wariata i szalone dziecko. No i żona musi mieć miejsce na swoje kwiatki także ja zostałem zdegradowany do trawnika.
-
- Początkujący
Faktycznie przy zwierzętach oraz małych dzieciach takie kule z pewnością długo by się nie ostały, natomiast generalnie jako ozdoba prezentują się naprawdę fajnie 

Bardzo ładnie to będzie wyglądało.
-
- Aktywny
ja mam takie pływające kule w oczku wodnym. Bardzo fajnie wyglądają.
Teraz taka popularna jest lampa nowoczesna , co raz więcej ludzi wybiera takie rozwiązanie, wygląda to naprawdę fajnie moim zdaniem 

Piękne te kule ogrodowe, widziałam u znajomych i naprawdę robią wrażenie.
Bardzo mi się podobają, jednakże zanim postawię w swoim ogrodzie to jeszcze minie trochę czasu. Ale są piękne
Bardzo mi się podobają, jednakże zanim postawię w swoim ogrodzie to jeszcze minie trochę czasu. Ale są piękne
Też mam w ogrodzie takie świecące kule - świetna sprawa. Bardzo dobry efekt dają wieczorem, kiedy się ściemnia to podkreślają wszelkie walory w ogrodzie i przyjemnie się w nim spędza czas.
Kule fajnie wyglądają w ogrodzie a jeszcze były by piękniejsze gdyby stały obok nich piękne hostessy na przykład na Evencie o takiej dekoracji. Fajny pomysł i być może zrealizujemy coś podobnego.
Mam cotton ballsy w wysokim wazonie jako dekoracja tarasu a lampy zamówiłam w formie słupków, zamontowali mi je od razu panowie z dobretarasy.pl gdy kończyli montaż desek kompozytowych. Stoją przy ścieżce od furtki do domu i dają sporo światła nocą.
-
- Początkujący
Moim zdaniem ten temat jest bardzo interesujący.Jestem pewny na 100 procent że zainteresuje to bardzo dużo osób.
Jestem zakochana w takich kulach. Bajecznie wyglądają przy basenie czy przy oczku wodnym. Niestety cena mnie przeraża. Obliczyłam, że bym musiała wydać jakieś 15 tysięcy... a na to mnie nie stać.