Wino z aronii
Moderator: wika001
Re: wino z aronii
Pewnie pyszne?:)

W sumie wina z aronii nigdy nie robiłem, ale nalewkę muszę zrobić co roku. Zawszę robię z tego przepisu https://cudowny-ogrod.blogspot.com/2018/07/nalewka-z-aronni.html. Jej smak i moc jest bardzo dobry.

Ostatnio zmieniony 28 maja 2019, 18:52 przez pomidorek, łącznie zmieniany 4 razy.

Czy ono zbytnio nie obniża ciśnienia?

A są tu jacyś miłośnicy szampanów?  Znalazłem stronę na której jest bardzo duży ich wybór, jeśli ktoś byłby zainteresowany ich zakupem to podam na PW. Nadają się świetnie na różne okazje.
 Znalazłem stronę na której jest bardzo duży ich wybór, jeśli ktoś byłby zainteresowany ich zakupem to podam na PW. Nadają się świetnie na różne okazje.

Znalazłem stronę na której jest bardzo duży ich wybór, jeśli ktoś byłby zainteresowany ich zakupem to podam na PW. Nadają się świetnie na różne okazje.
 Znalazłem stronę na której jest bardzo duży ich wybór, jeśli ktoś byłby zainteresowany ich zakupem to podam na PW. Nadają się świetnie na różne okazje.- 
				Ryszard33232
- Początkujący 
Re: Wino z aronii
Moim zdaniem wino z aronii zawsze jest bardzo pyszne.Takie jest moje zdanie na temat tego wina.

hej, mnie sprawdzają się drożdże winne bordeaux.

Moim zdaniem w pierwszej kolejności trzeba wiedzieć jak uprawiać aronię a dopiero później jak już będzie nam owocować to wtedy warto zainteresować się tematem