Oczka wodne
Moderator: wika001
-
- Początkujący
Re: Oczka wodne
Super to sie prezentuje!
-
- Zainteresowany
Do pielęgnacji oczka wodnego używam tego preparatu: bacti flor regenerator do oczek wodnych to nie żadna szkodliwa chemia tylko zestaw bakterii i minerałów więc nie szkodzi rybom ani kotu, który lubi pić stamtąd wodę. Likwiduje zapach zgnilizny, przeciwdziała mętnieniu wody. Używam regularnie od wczesnej wiosny przez cały sezon i efekty są świetne.
A czy dobrym pomysłem jest montaż jacuzzi w ogrodzie?
lara3212 pisze:A czy dobrym pomysłem jest montaż jacuzzi w ogrodzie?
to wspaniały pomysł

Super sprawa takie oczko wodne, dużo uroku dodaje całości. Tylko też trzeba wiedzieć jak o nie dbać. Stosować do tego profesjonalne środki. Sąsiadka poleciła mi sklep ekozet i faktycznie dużo tam różnych preparatów. Muszę na spokojnie przejrzeć i zamówić.
Ja w tym roku planuję budowę oczka wodnego... dziękuję za info... nie ma jak rady doświadczonych forumowiczów.
-
- Początkujący
Wanny_spa pisze:lara3212 pisze:A czy dobrym pomysłem jest montaż jacuzzi w ogrodzie?
Oczywiście że jacuzzi w ogrodzie to wspaniały pomysł. Tylko radzę zastanowić się nad wyborem producenta, najlepiej omijać chińskie "cuda". Natomiast po zakupie należy koniecznie należy pamiętać o bezpieczeństwie: http://www.basenyspa.com.pl/jak-bezpiecznie-korzystac-z-jacuzzi-i-wanny-spa/ - tą instrukcję powinien znać każdy, kto posiada wannę spa.