Lepiej kupować w internecie?
Moderator: wika001
Re: Lepiej kupować w internecie?
Dużo kupuję w internecie, ale nie wszystko. Jest wiele rzeczy, które muszę najpierw dotknąć. Ale np. rzeczy do ogrodu raczej zamawiam z dostawą do domu, bo jest wygodniej i nie rzadko to ciężkie pakunki 

Ja zamówiłem meble ogrodowe u stolarza. Była to genialna opcja. Na tarasie mam fajną sofę, drewnianą, wypełnioną poduchami.
-
- Początkujący
Jestem bardzo ciekawy ile osób na temat zdrowia czytało na stronie internetowej Suplementy, odżywki dla sportowców w aptece. Moim zdaniem na tej stronie naprawdę jest bardzo dużo ciekawych informacji które każdego zainteresują.
My lubimy sklep z butami, czesto trafiamy w nim na promocje np teraz żona znalazła fajną ofertę. Botki damskie sznurowane, duży wybór i ceny promocyjne. Ten sklep jest świetnie zaopatrzony i ma niskie ceny.
Przez internet to co najwyżej takie:
drobne produkty do ogrodu można kupić. Nie wyobrażam sobie zamawiania mebli od firmy, która wyśle mi wszystko na palecie popularnym przewoźnikiem z drugiego końca kraju. Mimo że taniej to zazwyczaj słyszy się o jakiś problemach wynikłych w transporcie.

Czasem lepiej jak jest jakaś dobra okazja i tak np. mojej żonie ostatnio zamawiałem jakieś tam farby do włosów i odżywki, a czasem lepiej stacjonarnie przejść się po sklepach i popatrzeć co jest ciekawego 

No moim zdaniem w internecie faktycznie wybór mebli ogrodowych jest większy i ceny są lepsze. Ja przykładowo stacjonarnie nie mogłem znaleźć nic co by mi się podobało o dopiero jak poszukałem w sieci trafiłem na stronę na której spodobały mi się meble skandynawskie które zamówiłem.
-
- Początkujący
Sam kupuję w internecie i naprawdę z tego powodu jestem dumny.Na necie są super ubrania.
Kupuję w internecie już tak różne rzeczy, że czasem zastanawiam się, czy w ogóle jest coś czego nie kupuję. Ostatnio na przykład znalazłam tani inhalator. Urządzenie jest dwufunkcyjne, zarówno inhaluje jak i oczyszcza drogi oddechowe. Posiada możliwość regulacji cząsteczek i szybkosci inhalacji. Myślę, że w sklepie stacjonarnym zapłaciłabym za taki inhalator spokojnie 30% wiecej.
Oczywiście, że tak. U nas najczęściej okazuje się, że przez Internet taniej.
Ja bardzo często kupuję w internecie, a ostatnio zamawiałem szampana gdzie mieli bardzo szeroki wybór, w tym również win musujących.
W internecie można dostać perełki. Ja kupiłam meble z Indonezji za 1/3 ceny tego, co w krajowych sklepach 

-
- Początkujący
Teraz naprawdę bardzo dużo osób kupuje w internecie.Sam nie wiem czym to jest spowodowane.
Ja kupuję w internecie, bo tak jest mi zdecydowanie wygodniej. Siadam do tego dokładnie wtedy, kiedy mam na to czas i szukam produktu którego mi potrzeba. Potrzebowałem ubrań dla dzieci wiec zacząłem ich szukać. Znalazłem takie, które spodobały się i mnie i synom i zaczęliśmy wybierać. Kilka rzeczy było w promocji, więc jeszcze na tym zaoszczędziliśmy. Zamówiłam z dostawą do domu, co w obecnej sytuacji było dla mnie ważne.
-
- Początkujący
Szukasz najlepszych produktów dla swoich włosów? Ja zawsze sprawdzam oferty sklepów internetowych.