Gdzie dostanę meble na taras?
Moderator: wika001
-
- Początkujący
Gdzie dostanę meble na taras?
Cześć wszystkim. Mam pytanie jak w temacie. Szukam wiklinopodobnych mebli na taras. Szukałam już w sklepie DOMTECH i nie wiem gdzie szukać dalej. Czasu niby dużo ale chciałabym mieć już jakiś pogląd. Macie jakieś sklepy, gdzie dostanę takie rzeczy? Pozdrawiam.
Re: Gdzie dostanę meble na taras?
Szukasz całego kompletu, tj stolik i fotele, sofy?
Sprawdź sobie w ofercie sklepu sferis - https://www.sferis.pl/meble-ogrodowe-4139
Z takich wiklinopodobnych mają Allibert Corfu Relax set i Allibert Corfu Set.
Ceny nie są duże, do 1000 zł spokojnie coś wybierzesz
Sprawdź sobie w ofercie sklepu sferis - https://www.sferis.pl/meble-ogrodowe-4139
Z takich wiklinopodobnych mają Allibert Corfu Relax set i Allibert Corfu Set.
Ceny nie są duże, do 1000 zł spokojnie coś wybierzesz

We're the day birds
Deciding to fly against the sky
Within our dreams, we all wake up
To kiss the ones who are born to die
Deciding to fly against the sky
Within our dreams, we all wake up
To kiss the ones who are born to die
Muszę przyznać że ja też stanąłem jakiś czas temu przed podobnym problemem. Kupiłem zestaw Keter Salemo 236844. Bodajże chyba również w tym samym sklepie o którym piszę kolega wyżej. Zapłaciłem w okolicach 700 zł i meble się wydają na naprawdę dobrej jakości.
Miejsc do zakupienia mebli jest mnóstwo, od stacjonarnych sklepów, przez Internet aż po możliwość samodzielnego wykonania takowych.
To może ja zapytam o meble ogrodowe z prawdziwego drewna?
Jest tak, że chciałbym już mieć na lata takie meble i zastanawiam czy po zakupie trzeba je lakierować albo impregnować VIdaronem?
Czy to zależy już od konkretnego kompletu mebli?
Meble będą chowane do garażu, gdzie panuje duża wilgoć, a to nie są najlepsze warunki dla drewna. Proszę o pomoc.
Jest tak, że chciałbym już mieć na lata takie meble i zastanawiam czy po zakupie trzeba je lakierować albo impregnować VIdaronem?
Czy to zależy już od konkretnego kompletu mebli?
Meble będą chowane do garażu, gdzie panuje duża wilgoć, a to nie są najlepsze warunki dla drewna. Proszę o pomoc.
-
- Zainteresowany
Tak jak mowa powyżej, dobrze wykonane, solidne meble na taras bez problemu znajdziesz w większości sklepów internetowych z artykułami do ogrodu, to tylko kwestia ceny oraz Twojego gustu.
W zasadzie na taras spokojnie wystarczy jakiś stół z krzesłami - a takie wyposażenie kupić można praktycznie wszędzie, zarówno w dużych i popularnych sklepach meblowych, jak i tych mniejszych. W wielu przypadkach warto zamówić coś przez internet, bo ceny bywają dużo bardziej atrakcyjne. 

Ostatnio zmieniony 23 lip 2019, 10:29 przez Posejdon, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie na na tarasie przyda się też leżak! No i może sofa?
Prosta odpowiedź: Dajar.pl. Chyba największy wybór no i sklep sprawdzony. Nic tylko kupować i cieszyć się pięknym tarasem 

W hop-sport mają bardzo duży wybór mebli ogrodowych. Jakie tylko chcesz, są sofy, krzesła, narożniki, hamaki, leżaki marki Di Volio. Ja tam się właśnie obkupiłam.
-
- Zainteresowany
w internecie znajdziesz najtaniej takie mebleNaramovvicky pisze:Cześć wszystkim. Mam pytanie jak w temacie. Szukam wiklinopodobnych mebli na taras. Szukałam już w sklepie DOMTECH i nie wiem gdzie szukać dalej. Czasu niby dużo ale chciałabym mieć już jakiś pogląd. Macie jakieś sklepy, gdzie dostanę takie rzeczy? Pozdrawiam.