Kosiarka automatyczna
Moderator: wika001
-
- Aktywny
Re: Kosiarka automatyczna
Tak oczywiście bo nie lubię jak ktoś wciska badziew a reklamuje jakby to było ze złota,inni też pewnie wyciągną z tego wnioski
w kosiarkach automatycznych wazny jest ten system mapowania trawnika, zeby kosiarka nie kosila 2 razy w tych samych miejscach
filmik z koszenia
https://youtu.be/xj-jmJ6cvwc
filmik z koszenia
https://youtu.be/xj-jmJ6cvwc
-
- Aktywny
Oj biedaku te chińskie robociki też wam się nie sprzedają??? dlatego bo chińskie a podstawą jest oprogramowanie,staraj się dalej
Worx schodzi podobno calkiem dobrze
-
- Początkujący
Koledzy i koleżanki, ja też szukam kosiarki i nie wiem na co się zdecydować. Czy polecacie na przykład Traktory i kosiarki samojezdne John Deere na Ceneo widziałam je w dobrej cenie? Nie jestem znawcą ogrodów, a bardzo chciałabym stworzyć niecodzienną aranżację i zadbać o piękny, zielony trawnik. To jak, co mi o nich możecie powiedzieć? Wspomniane wcześniej kosiarki i traktorki też sprawdzam.
Myślę że to fajne rozwiązanie do dużych równych i płaskich powierzchni a i wygodniejsze. Na górkach czy wzniesieniach gdzie trzeba więcej manewrować wolę jednak kosiarkę spalinową z napędem a jeżeli nie ma dużo trawnika można pójść w coś elektrycznego i przede wszystkim lżejszego np. jakiegoś Bosha BOSCH 06008A6101 który też się sprawdzi do takich powierzchni.
-
- Początkujący
Kosiarka automatyczna to rzeczywiście bardzo fajna sprawa, ale właśnie trzeba mieć prosty trawnik. Ja mam kosiarkę ryobi na akumulator i uważam, że ona jest super, bo nie trzeba pamiętać o paliwie, a jest tak cicha jak automatyczna.
Bo on jest sprzedawcą Al-Ko i to dość zacofanym, gdyż sądzi, że w Chinach można wyprodukować tylko szajs.maciekh1 pisze:ale żeś się zawzioł. Zadziwia mnie jak niektorzy angażują się we wszystko co sie dzieje na forum, jakby to byla prywatna bitwa
A takie produkty, jak Landroid zabierają mu klientów
Roboty koszące rzeczywiście są świetnym rozwiązaniem, które sprawia, że bez żadnego problemu będziemy mogli mieć piękny i zadbany trawnik, a jednocześnie nie pracować przy tym dużo.