Dom jednorodzinny z ogrodem czy mieszkanie i ogród działkowy
Moderator: wika001
-
- Zainteresowany
Re: Dom jednorodzinny z ogrodem czy mieszkanie i ogród działkowy
W kwestiach związanych z tynkowanie i glazurą, jeśli poszukujecie specjalisty to warto zapoznać się w wolnej chwilce z firmą mababud.
Myśle, że wiele tutaj zalezy zarówno od naszych potrzeb jak równiez i wymagań.Dom i mieszkanie mają swoje zalety.
Dom jest zwykle droższy, poza tym jego wybudowanie będzie pochłaniało dużo pracy. Zwykle znajduje się również na obrzeżach miasta. Jesli męczą Was długie dojazdy polecam zakup mieszkania
będzie taniej
zwykle lokalizacja jest korzystniejsza
poza tym wielu deweloperów obecnie ma ciekawe opcje jeśli chodzi o zakup mieszkań
Polecam zobaczyć sobie jakie mieszkania w Krakowie i we Wrocławiu.
Dom jest zwykle droższy, poza tym jego wybudowanie będzie pochłaniało dużo pracy. Zwykle znajduje się również na obrzeżach miasta. Jesli męczą Was długie dojazdy polecam zakup mieszkania
będzie taniej
zwykle lokalizacja jest korzystniejsza
poza tym wielu deweloperów obecnie ma ciekawe opcje jeśli chodzi o zakup mieszkań
Polecam zobaczyć sobie jakie mieszkania w Krakowie i we Wrocławiu.
Ostatnio zmieniony 30 lis 2018, 10:37 przez martan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zainteresowany
Zgodzę się z Tobą, swoboda i bezpieczeństwo jest najważniejsze. Jeśli mam być szczery, to w kwestii remontów musi być sprawdzone ekipa.BioArt_com_pl pisze:Jeżeli mam być szczery to mi osobiście najbardziej odpowiada opcja domu jednorodzinnego z ogrodem, który możemy zaaranżować tak jak tylko chcemy, poza tym zyskujemy swobodę i wolność, duża przestrzeni na własnym podwórku oraz w domu.
Zdecydowanie dom. Szczególnie, że teraz można kupić sobie gotowe już domy prosto od dewelopera. Polecam skupić Ci się na takim pięknym osiedlu, jak "pasieki komorniki" Osobiście byłabym szczęśliwa, jeśli mogę mieszkać w tak pięknym miejscu. Moim zdaniem dom daje nam większą przestrzeń i można swobodnie spędzić w nim całe życie.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2018, 7:51 przez ogrod876, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie dom. Lepiej mieć ogród na miejscu.
Ja jestem za opcją domu jednak
Tez swój mam zamiar kupić sprawdzając wiele ciekawych ofert 

Dom zawsze będzie praktyczniejszy, choćby ze względu na większą przestrzeń. Koszty można ograniczyć decydując się na segment. Obecnie buduje się ich sporo, na można obejrzeć segmenty wawer - nie kosztują wiele.
Z pewnością właściciele domów będą obstawać przy swoim, ale ja jestem zagorzałą fanka mieszkań. Nie muszę się przejmować kwestiami ogrzewania, ciepłej wody i elewacji. Do tego mój blok jest bardzo komfortowy i nowoczesny bo zaprojektowała go firma z wieloletnim doświadczeniem http://www.profitdevelopment.com.pl/ . Warto zaufać takim fachowcom i żyć spokojnie.
-
- Zainteresowany
Dużo większe pole manewru oraz niezależność nawet w kwestii aranżacji, zapewni Ci własny dom z ogrodem i jeżeli tylko masz taką opcję, to wg mnie jest to lepsze rozwiązanie.
W kwestii projektu domu jednorodzinnego z ogrodem odsyłam do strony https://www.domywstylu.pl/. Sama obecnie szukam projektu domu i na ich stronie najwięcej propozycji przypadło mi do gustu. Warto się zapoznać, może akurat tam znajdziecie coś dla siebie.
Zdecdyowanie domek jednorodzinny z ogrodem. Można kawkę pić na tarasie.
Utrzymanie mieszkania wymaga mniej wysiłku i pieniędzy. Dla oszczędności warto wybrać lokalizację na obrzeżach albo poza miastem, w okolicy stolicy warto rozważyć mieszkanie w żyrardowie - to dość dobra lokalizacja.
-
- Początkujący
Moim zdaniem dom jednorodzinny z ogrodem jest lepszym wyjściem niżeli mieszkanie z działką.
Jest wiele tematów na internecie w którym ludzie zastanawiają się co jest lepsze Mieszkanie czy Dom.
Jak dla mnie ta niezależność którą daje Ci posiadanie własnego domu jest najważniejszym czynnikiem.
Sam od kilku lat mieszkam w Domu. Skorzystałem wówczas z usług Wood-House i nie mam czego żałować. To była chyba najlepsza decyzja w całym moim życiu. Pierw własny dom, a potem własny ogród. Dużo było pracy ale była, jest i będzie tego warta.
Polecam
Jest wiele tematów na internecie w którym ludzie zastanawiają się co jest lepsze Mieszkanie czy Dom.
Jak dla mnie ta niezależność którą daje Ci posiadanie własnego domu jest najważniejszym czynnikiem.
Sam od kilku lat mieszkam w Domu. Skorzystałem wówczas z usług Wood-House i nie mam czego żałować. To była chyba najlepsza decyzja w całym moim życiu. Pierw własny dom, a potem własny ogród. Dużo było pracy ale była, jest i będzie tego warta.
Polecam
-
- Zainteresowany
Zgodzę się z Panem! W dodatku przestrzeń możemy wykorzystać jakkolwiek tylko chcemy. Ja mam podobnie u siebie i chciałem jakoś dobrze zagospodarować przestrzeń. Nie miałem sam pomysłu, ale na szczęście przy pomocy http://www.mababud.com.pl/?page=oferta mi się to udałoBioArt_com_pl pisze:Jeżeli mam być szczery to mi osobiście najbardziej odpowiada opcja domu jednorodzinnego z ogrodem, który możemy zaaranżować tak jak tylko chcemy, poza tym zyskujemy swobodę i wolność, duża przestrzeni na własnym podwórku oraz w domu.

Ze swojej strony serdecznie polecam Orion gdzie znajdziecie świetne mieszkania w Lublinie .