Jak uzyskać odszkodowanie?
Moderator: wika001
-
haskell.huels
- Początkujący

Re: Jak uzyskać odszkodowanie?
Ja natomiast skorzystałem z firmy JW GROUP która również zajmuje się odzyskiwaniem tego typu odszkodowań. Bardzo mocno zaniżyła mi ubezpieczalnia wypłatę odszkodowania więc wypełniłem formularz dopłaty do odszkodowań z OC i wysłałem - po 24 godzinach dostałem propozycję. Cały proces odzyskiwanie trwał dłużej, ale najważniejsze, że był skuteczny.
Przeczytaj sobie o obrażeniach ciała po wypadku. Vox Veritas to wysokiej klasy specjaliści od odszkodowań i pomocy potrzebującym.
Lepiej nie robić tego na własną rękę, ale udać się do Kancelarii Prawnej
Ja również mogę polecić firmę Voxveritas wiadomo, że śmierć bliskiej osoby to nic przyjemnego jednak po czasie opadają emocje i jeżeli należą się pieniądze z ZUS i OFE to warto zaufać profesjonalistom takim jak VoxVeritas ponieważ znacznie w tym pomagają.
Kojarzycie EuCO ? Oni pomagają odzyskać odszkodowanie. To jedna z najstarszych i chyba największych firm na rynku. Mają agentów w całej Polsce.
Ich akurat nie kojarzę ale znam kancelarię która specjalizuje się w odzyskiwaniu odszkodowań za wypadki komunikacyjne, te przy pracy a także za błędy medyczne czy wypadki w gospodarstwach rolnych
Ja akurat zdecydowałem się na firmę Ocentrum, gdy walczyłem o moje odszkodowanie. Wydali się być najrozsądniejszym wyborem, ponieważ analizę wykonuję w pełni za darmo, więc możesz zdecydować dopiero wtedy, czy jesteś zainteresowany ich usługami, czy nie. W Łodzi ciężko o równie doświadczoną firmę.