Kwiaty do biura
Moderator: wika001
-
- Początkujący
Re: Kwiaty do biura
Byłem kilka lat prezesem w jednej spółce i w moim biuru nie było ani jednego kwiatka.
Wszyscy mi się dziwili dlaczego tak miałem , ale mnie to nie obchodziło.
Wszyscy mi się dziwili dlaczego tak miałem , ale mnie to nie obchodziło.
W każdym pomieszczeniu powinno być chociaż odrobinę zieleni. Palma chamedora to świetna roślina biurowa. Nieduże egzemplarze wprowadzają już sporo zieleni na biurko. Delikatne listki w przyjemnym zielonym kolorze stanowią duże urozmaicenie. Polecam do pomieszczeń, ponieważ dobrze znosi słabe warunki świetlne
A zastanawiałaś się nad sztucznymi kwiatami ? Zachowują swój urok i blask bez dbania o nie .
Ja zainwestowałam w porządne sztuczne kwiaty i nie żałuje !. Tu masz fajny sklep pm-m.pl, widziałam,że mieli jakieś promocje
Ja zainwestowałam w porządne sztuczne kwiaty i nie żałuje !. Tu masz fajny sklep pm-m.pl, widziałam,że mieli jakieś promocje
Bardzo polecam sztuczne kwiaty, z takimi nie ma problemu
my do firmy kupowaliśmy z tej hurtowni Erena, warto zajrzeć, może to właśnie była by najlepsza opcja ? U nas to się sprawdziło. 

-
- Aktywny
adamooq pisze:My w biurze mamy kwiaty którymi nikt się opiekować nie musi - są sztuczne heheheale i tak jest zielono.
Zgadzam się - sztuczne kwiaty przynajmniej czasu na pielęgnacje nie pochłaniają a są tak samo urocze jak sztuczne. Teraz idzie znaleźć sztuczne kwiatki, które w niczym nie różnią się od tych naturalnych

jak dla mnie sztuczne kwiaty wyglądają strasznie słabo, szczególnie w biurach
Dlatego warto poczytać jakie kwiaty sprawdzą się w biurze. Nie wszystkie nadają się do biura ze względu na warunki jakie trzeba im zapewnić ale te które są polecane powinny rosnąć i cieszyć okopomidorek pisze:jak dla mnie sztuczne kwiaty wyglądają strasznie słabo, szczególnie w biurach

Jeśli macie swoje ogródki, polecam zastanowić się nad posadzeniem w nim krzewów owocowych - dzięki temu będziecie mieli ekologiczne owoce z włąsnego ogrodu, smaczniejsze i za darmo:
borówki amerykańskie
agrest
porzeczki
czy też jagodę kamczacką
Sadzonki jagody są do dostania utaj https://www.podkarpackiesady.pl/22-jagody
borówki amerykańskie
agrest
porzeczki
czy też jagodę kamczacką
Sadzonki jagody są do dostania utaj https://www.podkarpackiesady.pl/22-jagody