Ktora wygodniejsza lazienka?
Moderator: wika001
-
- Zainteresowany
Re: Ktora wygodniejsza lazienka?
Sprawdź sobie jak możesz ogarnąć łazienkę po kosztach. Z tego co widzę to nowa gazetka castorama ma fajne rzeczy. Jak masz chwilę to przejrzyj i porównaj z konkurencją.
Najwygodniejsze są łazienki urządzone w stylu skandynawskim albo nowoczesnym. Jeśli macie dużą łazienkę, to proponuję zamontować nie tylko prysznic, ale i wannę, porządnie wykonane, z dobrych materiałów.
Według mnie bardzo wygodna jest łazienka, w której można znaleźć prysznic bez brodzika. Jest to dużo ciekawsza opcja, ponieważ prysznic wtedy nie zajmuje tyle miejsca, a łazienka tworzy jedną całość. Brodzik według mnie nie wygląda dobrze.
Bardzo ładne są łazienki w stylu skandynawskim lub prowansalskim , ja sam u siebie zdecydowałem się na tą drugą opcję. Poczytaj tutaj: woze znajdziesz jakieś ciekawe inspiracje dla siebie. Dużo przydatnej wiedzy na pewno znajdziesz:)
Również bardzo podoba mi się łazienka w stylu skandynawskim. Właśnie na taki zdecydowałem się u siebie
Niedługo zaczynamy remont, póki co szukam zaopatrzenia w sklepie 123 Łazienka i jak już wszystko zamówię to rozpoczniemy remont. Już się nie mogę doczekać końcowego efektu, na pewno wstawię zdjęcia 

Ostatnio zmieniony 15 paź 2018, 9:55 przez Daster, łącznie zmieniany 1 raz.
Zależy jaki styl cię interesuje najbardziej, możesz mieć np łazienkę w stylu rustykalnym, skandynawskim, high tech itp... więc polecam Ci po prostu przejrzeć różne projekty no i na pewno dobierzesz coś odpowiedniego , co Ci się spodoba.
Mi się podoba łazienka w stylu skandynawskim i taką własnie chcę mieć. Niedługo rozpoczynamy remont. Mam już zamówione materiały i myślę o zatrudnieniu firmy do wywozu gruzu i pozostałości poremontowych. Na pewno trochę będzie.
W takich łazienkach jest dużo szkła. Pomyśl więc o kabinie wnękowej - biało-szarej tonacji. Do tego zamontuj drzwi prysznicowe. Całość odpowiednio doświetl. Będziesz miał jasne, przestronne i ciepłe wnętrze.
-
- Zainteresowany
Do łazienki i każdego innego pomieszczenia, warto zaopatrzyć się o dobrej jakości drzwi, które zagwarantują wieloletnie użytkowanie bez konieczności ponoszenia dodatkowych środków.
-
- Zainteresowany
Jeśli chodzi o łazienkę, to warto rozważyć ofertę gwarantowaną przez Decolan. W takim bądź razie, nie pozostaje mi nic innego, jak przesłać wam adres strony tej wyjątkowej firmy.
Ja bym postawiła na głęboki brodzik najlepiej narożny coś w tym stylu
obok możesz postawić wc na przeciw umywalkę powiesić i myślę żeby wtedy to jakoś rozsądnie i gospodarnie wyglądało

-
- Zainteresowany
Kochana, tylko drzwi wewnętrzne.Ewelina77 pisze:Ja bym postawiła na głęboki brodzik najlepiej narożny coś w tym stylu obok możesz postawić wc na przeciw umywalkę powiesić i myślę żeby wtedy to jakoś rozsądnie i gospodarnie wyglądało
Teraz jest tyle różnych stylów i możliwości, że nie dziwię się, wybór jest naprawdę trudny. Poczytaj blogi, takie jak np ten: http://remontwlazience.pl/ gdzie masz przykładowe projekty, rozwiązania i wybierz najkorzystniejsze dla siebie.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2018, 12:27 przez Febricius, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zainteresowany
Też chciałem łazienkę w stylu skandynawskim i mogę zarekomendować specjalistów http://www.wykonczeniewnetrza.com.plZami pisze:Mi się podoba łazienka w stylu skandynawskim i taką własnie chcę mieć. Niedługo rozpoczynamy remont. Mam już zamówione materiały i myślę o zatrudnieniu firmy do wywozu gruzu i pozostałości poremontowych. Na pewno trochę będzie.
Wygoda w łazience rzeczywiście jest bardzo ważna.