Drzwi szklane w sypialni
Moderator: wika001
Re: dzrwi szklane w sypialni
Jeżeli chodzi o drzwi wewnetrzne to polecam wam sprawdzać takie oferty na ceneo. Dzwi harmonijkowe dzieki którym na pewno nie bedziesz musiał wydac za dużo pieniędzy ponieważ są tutaj naprawdę fajne oferty.
No cóż, każdy wybierze to, co będzie mu najlepiej odpowiadało.
Polecam sklep Internorm w którym kupowałem drzwi wewnętrzne i zewnętrzne w domu zostawią ciepło w domu dzięki wysokiemu czynnikowi izolacji. Na stronie jest jeszcze duży wybór modeli. Z tego co pamiętam często są rabaty i promocje więc warto śledzić stronę. Można zamówić wcześniejszą wycenę i sprawdzić koszty
-
- Zainteresowany
Rabaty, rabatami, ale ostatecznie najbardziej powinna liczyć się jakość. Ja zaufałem jednej firmie i do tej pory się nie zawiodłem.Bnedykt33 pisze:Polecam sklep Internorm w którym kupowałem drzwi wewnętrzne i zewnętrzne w domu zostawią ciepło w domu dzięki wysokiemu czynnikowi izolacji. Na stronie jest jeszcze duży wybór modeli. Z tego co pamiętam często są rabaty i promocje więc warto śledzić stronę. Można zamówić wcześniejszą wycenę i sprawdzić koszty
My drzwi zewnętrzne do naszego domu wybraliśmy odpowiednio wzmocnione, aby zapewnić jak największe bezpieczeństwo. Solidne drzwi to wizytówka każdego domu dlatego zdecydowaliśmy się na taki wybór.
Jeżeli szukacie drzwi do swojego domu, to sprawdźcie drzwi-pasywne.pl
Jeśli sypialnia ma być minimalistyczna, nowoczesna i prestiżowa, to takie drzwi będą idealne, choć oczyścicie nie dają takiej prywatności, jak drewniane. Potrzebne będą do nich odpowiednie okucia do szkła.
O kurcze, z moim szczęściem, kiedy ciągle na coś wpadam, drzwi szklane i to jeszcze w sypialni, byłyby zbyt ryzykowne. Ale to na pewno fajny pomysł
Chyba już gdzieś takie widziałam. Wydaje mi się, że był to salon Professional w Poznaniu, mają tu ogromny wybór drzwi zewnętrznych i wewnętrznych. W razie wymiany podłóg na pewno też znajdziesz sporą ofertę.

Re: Dzrwi szklane w sypialni
Szklane drzwi może i są bardziej nowoczesne, ale jednak mało praktyczne. Wybrałbym raczej drewniane z elementami szklanymi, bardzo ładne ma Drutex - wyglądają nowocześnie i są dość solidne.
-
- Zainteresowany
Drzwi w całości ze szkła kojarzą mi się z biurem bardziej. Do sypialni wybraliśmy drewniane drzwi z mlecznymi przeszkleniami z parkietlux, są przesuwne więc wyglądają nowocześnie no i nie tracą przy tym przytulności.
Piękne drzwi widziałem będąc na urlopie. Niesamowicie to się komponowało z całym wnętrzem. Zajrzyjcie tam w wolnej chwili, mnóstwo inspiracji
Re: Drzwi szklane w sypialni
Szklane drzwi do sypialni, nie bardzo, jeśli nie ma sie dzieci, ale i tak wystarczy kogoś przenocować i robi sie niezręcznie. 

-
- Początkujący
Mój przyjaciel ostatnio kupił sobie bardzo fajne drzwi szklane. Z tych drzwi jestem bardzo zadowolony.
Szczerze to świetny pomysł. Nigdy o tym nie pomyślałam, a mogłoby się u mnie przydać 

Muszą wyglądać pięknie