Moderator: wika001
Ja mam akurat nie ten, ale Sempione Rot. Mam go ze dwa lata chyba i jestem zadowlony, bo dobrze wygląda o każdej porze roku, nie brudzi się, nie pękna, nie ma na nim też żadnych wykwitów. Jest to na pewno alternatywa dla kostki, którą ma każdy ….Niekoniecznie tylko kostka. Praktyczny jest też bruk klinkierowy, np. Altona Blau. Ktoś może z was ma?
Pytanie tylko, czy będzie tak wytrzymały, jak dobrze ułożona kostkaJa mam akurat nie ten, ale Sempione Rot. Mam go ze dwa lata chyba i jestem zadowlony, bo dobrze wygląda o każdej porze roku, nie brudzi się, nie pękna, nie ma na nim też żadnych wykwitów. Jest to na pewno alternatywa dla kostki, którą ma każdy ….Niekoniecznie tylko kostka. Praktyczny jest też bruk klinkierowy, np. Altona Blau. Ktoś może z was ma?
zgadzam sie z toba , najlepsze jest to ze w przypadku kamienia nie ma ograniczenia co do wzoru i zawsze bedzie ladnie wygladacja mam wyłożony podjazd z kamiennego kruszywa. Bardzo fanie to wygląda. Wcześniej miałem drobne kamyki, ale przy każdym deszczu pojawiały się duże kałuże. teraz jestem bardzo zadowolonyZdjęcie z zeszłego miesiąca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości