Gdzie kupić modne ubrania?
Moderator: wika001
Re: Gdzie kupić modne ubrania?
Moda modą, ale najlepiej przy wyborze kierować się jednak własnym gustem.
To na pewno. Myślę jednak, że jest jeszcze coś, na co warto zwracać uwagę. To sylwetka! Ubrania należy dopasowywać do niej.
-
- Początkujący
Ja kupuję online buty, a ciuchy albo na allegro, albo w sklepach stacjonarnych 

Jeżeli szukasz czegoś kąkretnego jak np bielizna damska to możesz szukać na necie wśród blogów tematycznych o modzie, moja żona potrafi spędzić całe popołudnie szukajac nowych trendów i ciekawych stylizacji. W internecie teraz znajdziesz dosłownie wszystko. Warto się zainteresować tym z tej strony.
Najlepiej rozglądać się w sieci. Super opcją są blogi i portale modowe, gdzie można znaleźć całe mnóstwo inspiracji. Zajrzyjcie chociażby na stronę my-life.pl. To kopalnia wiedzy nie tylko na tematy związane z modą, ale także zdrowiem, urodą i wieloma innymi kwestiami, które zazwyczaj nurtują większość kobiet.
W sieci jak najbardziej. Najwięcej jest okazji. Ja bym ci ten sklep z butami poleciła czasnabuty.pl, dobry mają towar, wiele par stąd mam i sobie je chwale
Najlepiej to chyba szukać w internecie ciekawych ofert, a także najmodniejszych trendów. To ułatwia sprawę i nie trzeba biegać po sklepach. W ten sposób można się dowiedzieć między innymi o tym, jak nosić skórzane legginsy, co w wielu przypadkach nie jest takie oczywiste. Poza tym w internecie często bywa także taniej no i jest większy wybór.
Pamiętajcie, że ubrania warto dobierać do swojej sylwetki. Są strony na których na przykład możecie się dowiedzieć, jak dobrać bluzkę.
Już mam swój ulubiony sklep, w którym kupuję modną odzież polskich producentów. To najlepsze miejsce , w którym mogę być pewna wysokiej jakości tkanin oraz uszycia ubrań. Zależy mi, aby dobrze wyglądać w pracy, więc często tu zaglądam. Teraz przymierzam się do kupienia sweterka.
Zdecydowanie w sieci. Szukaliśmy długo wspólnie z mężem, ale w końcu znalazła sie nervous bluza którą bardzo chciał kupić i to w bardzo dobrej cenie. W sieci można znaleźć wszystko, więc jest to łatwiejsze niż bieganie po wszystkich sklepach.
A modne to niby jakie?
Z ubraniami bywa różnie. Jednak, jeżeli chodzi o dodatki takie jak galanteria męska polecam zajrzeć do sklepu Buccola do kategorii toreb i teczek męskich. Jakość zdecydowanie przewyższa wszystko, co widziałem w tej cenie do tej pory.
Jakość się liczy, zwłaszcza przy galanterii.
A jak u was z biżuterią, lubicie coś dodać do swoich stylizacji? Zawsze to takie uzupełnienie
W sklepie "zegarki centrum" jak patrzyłam jest dużo ładnej markowej biżuterii. Ja lubię bransoletki i mam kilka upatrzonych, z których chcę sobie coś wybrać 

-
- Początkujący
Sam modne ubranie kupuje przez internet i naprawdę z tego powodu jestem bardzo dumny i bardzo zadowolony.