Szukasz odpowiednich mebli ogrodowych, a wybór jest tak duży że nie możesz się zdecydować? Zadaj pytanie i poznaj opinie na temat mebli ogrodowych. Znajdziesz tu także praktyczne rady na temat konserwacji mebli, czy samodzielnego wykonania huśtawki.
Witam jestem tu pierwszy raz i chciałem pokazać ławostół który zrobiłem w te wakacje nie lubię siedzieć i się nudzić mam 19 lat a początek wakacji na wsi nie zapowiadał się obiecująco więc poszperałem w internecie i znalazłem kilka takich stołów cena mnie zadziwiła bo wahała się między 200-400zł stwierdziłem więc że sprawdzę ile pracy zajmuje coś takiego. Z racji tego że deski miałem koszt materiału wyniósł mnie 0zł oczywiście nie były one pocięte więc sam musiałem je przygotować ręcznie oheblować i przed malowaniem oszlifować. Wszystkie potrzebne narzędzia miałem więc musiałem tylko kupić śruby żeby to stabilnie skręcić. Ogólny koszt tego przedsięwzięcia w moim przypadku to ok 70zł (śruby i 2 puszki farby za 25 zł od sztuki). Mam nadzieję że komuś się to przyda jeżeli chce coś takiego skonstruować mi zajęło to ok 2 tygodni robiąc mniej więcej 3-4h dziennie. Można się przy tym nieźle napocić ale efekt jest naprawdę imponujący i uznanie wszystkich gości że pracą własnych rąk można zrobić coś takiego Chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Zdjęcie gotowego stojącego już stołu dodam na dniach.
Świetnie wyglądają Osobiście jedyne co potrafię zrobić to taboret, który się po czasie wykrzacza Ławostół to według mnie świetne rozwiązanie zarówno gdy potrzebujemy tradycyjnej ławy albo stołu. W większości przypadków nie są one wybitnie drogie a bardzo funkcjonalne. Polecam zapoznać się z tym artykułem jeśli do końca nie wiemy czy warto zainwestować w takie rozwiązanie.
Efekt końcowy jest bardzo fajny i nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować. Jeżeli ktoś będzie chciał uzyskać podobny efekt,to warto zerknąć na naszą stronę gdzie znajdziecie podobne propozycje,oczywiście całość solidnie wykonana:)
Zgadza się,ale pod warunkiem iż faktycznie wiemy jak je wykonać oraz posiadamy doświadczenie,narzędzia do tego celu. Wtedy faktycznie tego typu samoróbki mają sens i dają ogromną satysfakcję:)
Jeśli robicie jakąś większą imprezę w ogrodzie to możecie sobie ławostoły jak najbardziej wynająć. Tutaj macie stronę firmy https://www.kompletypiwne.pl/ która zajmuje się sprzedażą i wynajmem. Zdecydowanie będzie to dobra opcja, ponieważ dzięki temu wszystko dobrze się zorganizuje.