Miejsce, by pochwalić się swoimi osiągnięciami i zastosowanymi rozwiązaniami. Tu znajdziesz praktyczne podpowiedzi dotyczące wykonania elementów małej architektury, aranżacji ogrodu, uprawy i pielęgnacji roślin.
Witam forumowiczów
Zastanawiam się nad wynajmem maszyn ogrodniczych. W pobliżu Piaseczna znalazłem wypożyczalnię rentagro i zastanawiam się czy to dobry pomysł. Oferta wygląda bardzo obiecująco. Być może korzystaliście już z jej usług? Polecacie?
Ja Ci mogę polecić firmę SW RENT. Oferują wynajem koparek przeładunkowych i różnych innych maszyn. Mają bardzo dobrą ofertę i korzystne ceny, sprzęt jest zawsze sprawny, a na potrzebę klienta dostarczają go we wskazane miejsce.
Akurat tutaj uważam, że spokojnie można pokusić się o inwestycje we własny sprzęt ogrodniczy ponieważ zwyczajnie się przyda w każdym roku, nie tylko od święta, to opłaca się zdecydowanie bardziej niż jego wypożyczanie.
No też nie do końca wiem po co wypożyczać sprzęt ogrodniczy, chyba że ma się nie wiadomo jak duży ogród i tylko okresowo potrzebuje się konkretnych usług.
Korzystałem nieraz z wypożyczalni takich sprzętów - jednak zawsze dotyczyło się to tych najbardziej zaawansowanych narzędzi czy czasami maszyn. W innym przypadku mam swoje własne kupione już sprzęty.
Jeśli chodzi o sprawdzone miejsce z asortymentem ogrodniczym, to warto zajrzeć do firmy rolmasz-zary. Oferują szeroki wachlarz narzędzi przydatnych zarówno w domu, jak i w ogrodzie. Terminowo, fachowo i niedrogo.
Nie znam firm, które polecieli inni, ale sam korzystałem przy pracach inwestycyjnych z wynajmu koparek w Zabrzu. Jeśli nie jesteś ze Śląska, to spokojnie - obsługują również inne regiony. Do teraz wspominam profesjonalnego operatora i jakościowy sprzęt. Kontakt bezpośredni mogę podać na PW.
Ja polecam zdecydowanie współpracę z pilar. Bardzo dobra i doświadczona firma, która ma kompleksową ofertę i do tego też miłą obsługę. Sprzętu naprawdę sporo, można wynająć i cieszyć się naprawdę fajnym i praktycznym ogrodem. Plusem jest właśnie również profesjonalne doradztwo, więc bez kłopotu dostaniemy to, co chcemy
Dobra wypożyczalnia znajduje się w Olsztynie i jest to Budrent. W ofercie maszyny, elektronarzędzia, generalnie pełen przekrój. Na miejscu także sklep i serwis.