Szklarnia bez zgłaszania do urzędu miasta
Moderator: wika001
Re: szklarnia
gdybyś chciał oprócz szklarni postawić altankę w ogrodzie to sprawdź na drewnolandia.pl, altanek nie trzeba zgłaszać nigdzie i bez problemu można je dostać 

Jeśli chodzi o pozwolenie na ogród zimowy to zachęcam do zapoznania się z naszym artykułem na blogu: Ogród zimowy – czy wymaga pozwolenia na budowę?
Na mocy art. 29 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 7 lipca 1994 r. prawa budowlanego w Polsce, pozwolenia na budowę nie wymaga budowa ogrodu zimowego o powierzchni mniejszej niż 35 m2 : )
Na mocy art. 29 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 7 lipca 1994 r. prawa budowlanego w Polsce, pozwolenia na budowę nie wymaga budowa ogrodu zimowego o powierzchni mniejszej niż 35 m2 : )
Ostatnio zdecydowałem się też na umieszczenie daszku nad drzwi wejściowe do szklarni. Całkiem przydatna rzecz - mała, a cieszy
Jakby ktoś był zainteresowany takim rozwiązaniem to polecam zajrzeć do Robelit.

-
- Zainteresowany
Jakiś czas temu, poszukiwałem drzwi do różnych pomieszczeń w moim domu, w tym do szklarni, a nawet gabinetu. Ku mojemu zdziwieniu, na rodzimym rynku, są jeszcze firmy, które stawiają na jakość oferowanych produktów, a nie na ich kosmiczną ilość. Mowa o decolan, jeśli szukacie fachowców w tej dziedzinie, może warto zobaczyć ich ofertę? A nóż, coś zwróci Waszą uwagę i zaczerpniecie inspiracji.
-
- Zainteresowany
Szklarnia to bardzo dobra opcja w ogrodzie. Warzywa ze szklarni własnej zawsze smakują lepiej, jednak naturalnie wymaga ona dużo uwagi i opieki.
- selfcontrol12
- Początkujący
Szklarnie poliwęglanowe oraz daszki kupowałem od Metal-gum i jestem mega zadowolony. Jakość materiału na duży plus, cena konkurencyjna. Oferują bardzo ciekawe rozwiązania modułowe. Sprawdźcie sobie na ich stronie