W ogrodzie może wydarzyć się dużo nieprzewidzianych sytuacji ? ten dział właśnie im jest poświęcony. Informacje na temat specyficznych problemów związanych z pracami ogrodowymi, aranżacją ogrodu, uprawą oryginalnych gatunków roślin.
korektor pisze:Mój chłopak jest wielkim fanem surviwalu, więc poniekąd i ja się w to wciągnęłam Może jeszcze nie pochłonęło mnie to aż tak bardzo, ale powiedzmy, że zajawkę złapałam i ciekawią mnie takie klimaty. Samodzielne rozpalanie ogniska, posługiwanie się krzesiwem itp
wow brzmi naprawdę fajnie, ale pewnie nie każdy się na takie coś nadaje. A tak w ogóle jak już jedziecie na takie wypady lub jedziesz to co zabieracie ?
korektor pisze:i jak CI się podoba? Wiesz już jak obronić się przed sforą atakujących psów. ?
w tych artykułach można znaleźć naprawdę wszystko, a co do takiej samoobrony używaliście może gazu od walthera ?
korektor pisze:Mój chłopak jest wielkim fanem surviwalu, więc poniekąd i ja się w to wciągnęłam Może jeszcze nie pochłonęło mnie to aż tak bardzo, ale powiedzmy, że zajawkę złapałam i ciekawią mnie takie klimaty. Samodzielne rozpalanie ogniska, posługiwanie się krzesiwem itp
wow brzmi naprawdę fajnie, ale pewnie nie każdy się na takie coś nadaje. A tak w ogóle jak już jedziecie na takie wypady lub jedziesz to co zabieracie ?
E tam nie każdy... Odpowiednie wyposażenie i chęci i tyle
kaczuszka pisze:
korektor pisze:i jak CI się podoba? Wiesz już jak obronić się przed sforą atakujących psów. ?
w tych artykułach można znaleźć naprawdę wszystko, a co do takiej samoobrony używaliście może gazu od walthera ?
tak, miałem kiedyś i był mocny. Na pewno dużo lepszy od policyjnego
Aktualnie kończę czytać książkę "Witaj, laleczko, będącą połączeniem autobiografii z kryminałem z akcją w czasach socjalizmu. Tekst skłania do refleksji nad przeszłością. Zdecydowanie na plus ironiczna narracja autora.
Jak lubicie powieści to polecam Tatuażysta z Auschwitz - bardzo fajna pozycja, warto przeczytać, Księgarnia jest bardzo dobrze wyposażona, no i mają przystępne ceny i niskie koszty wysyłki, to jest ważne. Widziałam u nich też duży wybór gier planszowych, to dobra forma rozrywki.
Ja czytam właśnie "Na północ od Okinawy" - to powieść typowo sensacyjna, choć po części też obyczajowa, z elementami romansu, także nie tylko dla mężczyzn, ale i kobiet. Naprawdę warto przeczytać.
Także lubię książki sensacyjne, czytam ich naprawdę sporo. Z polskich tytułów polecam "Relacja Rodzinna" - książka jest przenikliwa i inteligentna, a autor opisuje interesujące technologie.
Najbardziej lubię powieści fantasy, ale w ostatnim czasie nie trafiłam na nic wartego uwagi. Mogę polecić za to poradnik "Strategia prze-myślenia - elementarz sukcesu" jeśli czytacie takie książki - jest o tym jak odnieść sukces, jak zaprezentować własną osobę, pozyskiwać i utrzymać klientów.
Aktualnie mam nie za dużo czasu, i całe moje czytanie sprowadza się do odwiedzania takich serwisów z Euro 2020 z newsami ze świata piłki. Akurat tego nie mogę sobie odpuścić