Trawa w rolkach
Moderator: wika001
Re: Trawa w rolkach
a co to za trawa jest?
Trawa w rolkach to bardzo dobry pomysł, ale z drugiej strony też o wiele kosztowniejszy niż powiedzmy zwykła trawa wysiewana, musimy mieć ten fakt na uwadze.
przyłączam się do pytania, sama jestem ciekawa
moi znajomi robili sobie taki trawnik, jednak jest mega drogi
-
- Początkujący
Jedna sprawa to cena trawy w rolkach, natomiast druga to jej odpowiednie i dokładne położenie, tak aby ciekawie prezentowała się w naszym ogrodzie. Inaczej efektu po prostu nie będzie. Osobiście jestem zwolennikiem naturalnego trawnika.
-
- Początkujący
A czy trawa z rolki wymaga szczególnego traktowania po zasadzeniu?
-
- Początkujący
- Kontakt:
Osobiscie tez jestem zwolennikiem "prawdziwego trawnika"
A jesli chodzi o trawe w rolkach to i tak musisz o nia dbac, pielegnowac

Ważny jest w tym przypadku rodzaj trawy.
ale jaka to trawa jest?
Bardzo ciekawa nazwa, przyciąga uwagę. No i usługi też naprawdę kuszące.
Trawy dekoracyjne to ostatnio nośny temat, nie trzeba ich tak pielęgnować normalnych, dlatego warto zainteresować się tematem http://www.e-ogrodek.pl/a/trawy-ozdobne ... 18622.html
-
- Początkujący
Jeżeli całością wykonania, położenia trawnika z rolki zajmie się profesjonalna firma to nie będzie żadnego problemu. Akurat to jest właśnie naszą specjaliazacją i służymy pomocą 

Hej
Jeżeli pada pytanie o fachowców od traw z rolki, to ja muszę polecić warszawskie-ogrody.pl
Sama korzystałam z ich usług czy doradztwa, więc jestem idealnym przykładem na polecenie ich
Dla mnie liczy się efekt 

Jeżeli pada pytanie o fachowców od traw z rolki, to ja muszę polecić warszawskie-ogrody.pl

-
- Zainteresowany
Dzień Dobry, trawa w rolkach to bardzo dobre rozwiązanie warto również przed zakupem przeczytać artykuły na ten temat wg. mnie to jedno z najlepszych rozwiązań do ogrodów przy bloku
-
- Zainteresowany
Polecam skontaktować się z firmą Xeroflor, która jest doświadczonym producentem wysokiej jakości trawy w rolkach. Taka trawa to super sprawa i szybki efekt wizualny bo nie musimy czekać na wzrost trawy z nasion.