Internetowe sklepy ogrodnicze
Moderator: wika001
Re: Internetowe sklepy ogrodnicze
Na pewno tutaj http://agrooaza.pl warto sobie zerknąć. Jest tam ciekawa oferta zarówno dla amatorów, jak również dla osób, które zajmują się uprawą roślin. Asortyment jest naprawdę szeroki. Poza tym ceny są ok.
Ja mogę zaprosić również do nas na Studniarz.waw zajmujemy się studniami głębinowymi i nie tylko, w razie pytań chętnie doradzimy 

-
- Początkujący
Nie mam niestety ogrodu, bo mieszkam w bloku. Planuję kupić sobie małą działkę, ale jeszcze trochę czasu mi zajmie uzbieranie na nią.
Staram się zastąpić to sobie czytaniem o Waszych działkowych i ogrodniczych podbojach i tworzeniem pięknych bukiecików z polnych kwiatów. Ostatnio nawet zrobiłam sztuczną ozdobę florystyczną do łazienki. Kupiłam sobie stąd http://www.zakupydokwiaciarni.pl/ słomiane wianuszki, trochę florety i sztuczne (ale możliwie najbardziej wyglądające na naturalne) kwiaty. Trochę przyozdobiłam łazienkę, która jest kolorystycznie jasna, biała i teraz wszystko znacznie lepiej wygląda.
Czekam tylko na swój własny ogród 

Ja bardzo lubię sklep internetowy euroogrod.com .
Ostatnio zamawiałam w nim kosiarkę nac bo moja stara się zepsuła i nie było warto jej naprawiać.
Ostatnio zamawiałam w nim kosiarkę nac bo moja stara się zepsuła i nie było warto jej naprawiać.
-
- Zainteresowany
Jeżeli chodzi o adresy dobrych sklepów z artykułami ogrodniczymi to tych nie brakuje, wystarczy tylko wybrać dobry i sprawdzony adres. U nas znajdziecie szeroki wybór oryginalnych donic ogrodowych oraz pojemników na piasek, warto zerknąć 

Może wy mi podpowiecie gdzie najlepiej zamówić basen do ogrodu . W przyszłym roku chciałabym postawić już taki konkretny basen jak na razie spodobała mi się oferta pool-design ale może znacie jeszcze jakieś inne firmy zajmujące się basenami? Z góry dzięki za wszelkie info
-
- Początkujący
Jest bardzo dużo tego typu sklepów.
Zgadza się, ale nie mnie jednak warto zacząć poszukiwania od sklepów internetowych gdzie masz większa pewność co do rozsądnych cen i szerokiego asortymentu. Wiele ciekawych narzędzi oraz urządzeń również do ogrodu znajdziecie u nas, warto zerknąć.
Takich sklepów też nie brakuje, jest w czym wybierać i przebierać
-
- Zainteresowany
Zgadza si,e ale sztuką jest znaleźć sklep który trafi w nasz gust, będzie solidny, uczciwy i przy tym nie drogi. Wiele ciekawych ozdób do swojego ogrodu i nie tylko znajdziecie u nas, warto sprawdzić 

My kupujemy tu www.sklep-kwiecisty.pl , to świetny sklep, maja coraz to większy asortyment i wszystko to w naprawdę dobrych cenach, zerknijcie sobie. 

Na wiosnę skorzystam, z któregoś z podanych przez was sklepów 

-
- Początkujący
Polecam również aplikację do monitorowania wzrostu i rozwoju roślin Flower Care- na pewno przyda się to i pomoże każdemu ogrodnikowi 

Ja w sumie zamawiam produkty do mojego ogrodu w różnych sklepach, to wszystko zależy od dostępności i cen
Ale zawsze wybieram https://www.syngenta.pl/ , bo to już sprawdzona marka i wiem, że po niej rośliny będą rosły zdrowe 

-
- Początkujący
Szczerze mówiąc takich sklepów jest na prawdę sporo. Na przykład jeśli szukacie obrzeży ogrodowych czy agrotkaniny to możecie skorzystać z oferty tego sklepu https://www.ogrodmacieja.pl/ . Jesli chwilę się poszuka to na prawdę w sieci można znaleźć wszystko!