Dekoracje świąteczne
Moderator: wika001
Dekoracje świąteczne
Hej! Mam pytanko. Co sądzicie o wykonaniu samemu takich dekoracji?
urzadzamy.pl/salon/dekoracje-swiateczne/ozdoby-swiateczne-pachnacy-lampion-na-boze-narodzenie-zrob-sam,163_9810.html
urzadzamy.pl/zrob-to-sam/dekoracje-i-dodatki/jak-zrobic-kartke-na-swieta-instruktaz-wideo-na-ladna-dekoracje-swiateczna,9_8683.html
Czy coś takiego może być proste do wykonania? Co sądzicie? Pozdrawiam!
urzadzamy.pl/salon/dekoracje-swiateczne/ozdoby-swiateczne-pachnacy-lampion-na-boze-narodzenie-zrob-sam,163_9810.html
urzadzamy.pl/zrob-to-sam/dekoracje-i-dodatki/jak-zrobic-kartke-na-swieta-instruktaz-wideo-na-ladna-dekoracje-swiateczna,9_8683.html
Czy coś takiego może być proste do wykonania? Co sądzicie? Pozdrawiam!
-
- Początkujący
Re: dekoracje świąteczne
W sumie cieszy oko, ale ja polecam różne ozdoby do ogrodu, bo robią piorunujące wrażenie na sąsiadach i gościach. W tamtym roku kupilem taką choinkę kreocen.pl/produkt/Biala-choinka-LED-Ottawa-na-zewnatrz-21m-260-LED-18_535_949131.html
Jako jedyny w mojej okolicy miałem taką choinkę i cieszyła bardzo oko!
Jako jedyny w mojej okolicy miałem taką choinkę i cieszyła bardzo oko!
-
- Zainteresowany
Często robię sama dekoracje na święta, ale takich jeszcze nie próbowałam.
-
- Zainteresowany
Często robię sama dekoracje na święta, ale takich jeszcze nie próbowałam.
Bardzo fajny pomysł, ale nie każdy ma na to czas
Na przykład ja nie mam i kupuje dekoracje w http://www.sklep.alejakwiatowa.pl/79-swieta i też jest ok 

Ja stawiam przede wszystkim na minimalizm kolorystyczny. Nie znoszę, kiedy takie dekoracje mają milion kolorów
Cudowne! Zima coraz bliżej, dlatego weszłam w ten temat by poszukać inspiracji i znalazłam ją od razu. Musze w tym roku zrobić takie cudeńka 

Życie to igraszka bogów i próżno szukać sprawiedliwości.
Jeśli ktoś ma zdolności manualne, to dlaczego nie? Ja niestety takowych nie posiadam 

My też sami wykonujemy ozdoby świąteczne, od kilku lat w sumie mamy ten sam schemat, mianowicie lampki na choince przed domem, lampki na balkonie i jednego renifera podświetlanego mamy
Ile wydaliście na takie dekoracje ? ;p
-
- Aktywny
Obecnie szukam własnie fajnych inspiracji na święta. Bardzo dużo ciekawostek mają w sklepach tylko wyjść, oglądać i czerpać inspiracje. W tym roku wpadłam na coś takiego https://www.bomm.pl/pl/oferta/nowosci-b ... nie/XD101/ zastanawiam sie jak to jest zrobione. I czy da się w domu wykonać.
Ja niestety nie mam czasu i zdolności do takich prac. A ponieważ tegoroczne święta po raz pierwszy organizowałam u siebie, to postanowiłam w tym roku zaszaleń. Zakupiłam ozdoby bożonarodzeniowe hurt w PM-M.
Faktycznie aby móc własnoręcznie wykonywać dekoracje, niezbędne są umiejętności manualne. Na szczęście mamy dzisiaj dostęp do takich ofert, jak ta w hurtowni Horst http://horstsc.pl/ . Znajdziemy tam m.in. ciekawe elementy dekoracyjne, które to można następnie sprzedawać w sklepie, jednocześnie ceny są w tym przypadku naprawdę przystępne.
-
- Zainteresowany
Dzień Dobry,
dekoracje świąteczne to bardzo ważny element świąt, ale są też inne metody na poprawę nastoju mikołajków jak np tutaj
dekoracje świąteczne to bardzo ważny element świąt, ale są też inne metody na poprawę nastoju mikołajków jak np tutaj