Kwiaty na suche bukiety
Moderator: wika001
Kwiaty na suche bukiety
Suche bukiety to doskonały sposób na zachowanie piękna kwiatów przez cały rok. Kwiaty na suche bukiety >>
Redakcja
Kwiaty na suche bukiety
ja od lat susze kwiaty - i ogrodowe i dzikie, i takie, które dostaję w różnych bukietach. Są piękne i świetnie pachną - polecam ten patent
Re: Kwiaty na suche bukiety
Ja zamawiam suszone kwiaty jak i te swieże przez tę firmę Twoje Kwiaty.
polecam
polecam
Ja natomiast zamawiam kwiaty od Firmy Kwiaciarnia Agnes.
Nie było żadnych problemów. Dlatego mogę serdecznie każdemu polecić.
Nie było żadnych problemów. Dlatego mogę serdecznie każdemu polecić.
Suche bukiety? Nie lepiej dokonać zakupu kwiatów sztucznych? Niektóre z nich są naprawdę piękne. Nie powinny kojarzyć się z tandetą, jak jeszcze kilkanaście lat temu, gdyż ich wygląd został dopracowany i przypomina kwiaty żywe. Jednym z miejsc, w którym można je nabyć jest Plastiflora - jak widać, ceny zaczynają się od kilku, do kilkudziesięciu złotych za sztukę...
Ostatnio zmieniony 09 lis 2017, 14:02 przez marek_ch, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie najlepiej byłoby zapoznać się z tą kwestią i właśnie poczytać więcej na ten temat.
-
Florystaka
- Początkujący

Dla mnie największy wybór na takie trwałe bukiety ma hurtownia florystyczna .
Najlepiej jechać na jakąś giełdę. Wtedy ma się możliwość kupna za bezcen.
-
kwiatekmarek
- Początkujący

Ja polecam zakupić wiązankę róż, dla ukochanej osoby to zawsze piękny prezent 
Myśle,że to fajny pomysł . Poszukaj w materiałach florystycznych pasującej wstążki i piękny bukiet gotowy
Jeżeli szukacie artykułów dekoracyjnych czy opakowań do kwiatów lub celofanu to polecam Artemix z Łodzi. Kupowaliśmy u nich fizelinę i organzę florystyczną do dekoracji sali weselnej i kościoła. Można u nich kupować towar na sztuki. Jedynym warunkiem są minimalne zakupy za 250 zł. Tak przynajmniej było kiedyś. Artemix to producent opakowań foliowych do kwiatów z folii wysokoprzeźroczystej który zajmuje się zaopatrzeniem kwiaciarni. Można też zamówić u nich inne ozdoby na wesele.
Ja właśnie szukam dekoracji na swój ślub i chciałabym na stołach ułożyć kwiaty. Zastanawiam się jednak nad tym, czy lepiej zdecydować się właśnie na suche bukiety, czy na dekoracje z papieru? Co o tym sądzicie? Moim zdaniem jedne i drugie ciekawie się prezentują.
Fajny bukiet kupiłam w PM-M napewno nie był z suchych kwiatów ale i tak robił wrażenie
-
Karolek33232
- Początkujący

Dla mnie wybór kwiatów zawsze jest bardzo łatwy.Nawet za łatwy bym napisał.