traktorek do trawnika
Moderator: wika001
Re: traktorek do trawnika
Drogie są takie traktowy pewnie, prawda?
traktorek to super sprawa jeśli chodzi o dużą powierzchnie działki 

Traktorki to dosyć drogi interes, ale dla wygody warto zainwestować według mnie. Ja mam traktorek MTD mimo że mam dosyć mały ogród i polecam 

Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie godne uwagi w naszych czasach. Szybko i sprawnie jak się ma dużo trawnika.
Jak masz sporo kasy, to polecam inwestycję w ten sprzęt.
-
- Początkujący
A cos z tanszych opcji wartego uwagi?
Jako zabawka sprawdzi się z pewnością
jak duży macie ten trawnik?

Radzę wybrać traktorek renomowanego producenta, jak Kubota - są wydajne, bezawaryjne i ekonomiczne. Dla oszczędności może być używany, na https://www.traktorki-japonskie.pl/pl/t ... ki-uzywane mają traktorki ogrodowe najpopularniejszych marek, ale też dobrej jakości osprzęt do nich, choćby kosiarki bijakowe, niezbędne do koszenia trawnika.
-
- Zainteresowany
Wiesz, tutaj podstawową kwestią jest budżet jaki posiadasz na zakup traktorka plus rzecz jasna to czy w ogóle będzie on Ci potrzebny. Im większy trawnik w sensie powierzchni tym bardziej uzasadniony jest wybór takiego traktorka. W przeciwnym razie polecam kosiarkę spalinową.
taki traktorek jest przydatny na podwórku dużym i równym, inaczej to nie ma sensu
-
- Początkujący
Racja, jeżeli chodzi o traktorek do koszenia trawnika to fajna oraz praktyczna opcja, pod warunkiem że mamy dużą powierzchnię do koszenia. Inaczej lepiej sprawdzi się zwykła kosiarka spalinowa.
Mi ostatnio kosiarka odmówiła posłuszeństwa i już myślałem, że będę musiał szukać nowej, ale na szczęście trafilem na serwis w Kościerzynie, który postawił ja na nogi https://www.tadmet.com.pl/serwis.html Serwisant przyjechał i już tego samego dnia kosiarka była do odbioru!!
-
- Początkujący
właśnie takich poleceń szukałam, dziękiję
-
- Zainteresowany
Tutaj mogę się zgodzić, im wiesza powierzchnia trawy do skoszenia tym lepszą inwestycja będzie zakup traktorka bo chodzi o względy czysto praktyczne i poza tym to również wygoda. W przeciwnym razie polecam kosiarkę spalinową.
-
- Początkujący
Sprzęt na prawdę fajny ale opłaca się go kupić tylko wtedy gdy mamy jednak sporo metrów trawnika do koszenia